2777
2789
عنوان

من دیوونم؟!

234 بازدید | 21 پست

لباسامو عوض میکنم و خودمو تو موقعیت های مختلف تصور میکنم 

خاطرات غیر واقعی رو برای یکی از دوستام جلوی اینه تعریف میکنم 

چون کسی رو ندارم بهش زنگ بزنم یا بهم زنگ بزنه تو کوچه گوشیو میگرم نزدیک گوشم و مثلا با یکی از کسایی که دوست دارم حرف میزنم و اتفاقاتی که افتاده یا اتفاقاتی که دوست داشتم بیوفته رو تعریف میککنم براش:)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوریم و این یه اختلال روانیه😑😶😂دلیلشم مشغله ذهنی و بیکار بودن خود فرد  و تنها بودن و ...

بیکار؟! داداش یه عالمه کار دارم ولی میشینم با همون یارو یی که نیست حرف میزنم 

منم همینجوریم و این یه اختلال روانیه😑😶😂دلیلشم مشغله ذهنی و بیکار بودن خود فرد  و تنها بودن و ...

اختلال نیست رویاپردازی افراطیه..من شاغلم هستم بازم از سرکار بیام همینم و واقعا بخاطر مشغله ذهنیه خیلی درست گفتی و تنهایی ...

اخیی عزیزمممم🥺 نه منم اینجوریم مدام با خودم و دوستام صحبت میکنم دقیقا مثل تو 

حتی تو گذشته هم مدرسع  همه رو دور خودم جمع میکرد و اتفاقایی که دوست داشتم بیوفته رو در قالب خاطراتی که برام اتفاق افتاده تعریف میکردم 

مثلا دوست داشتم عموم بهم فلان چیزو بگه به بقیه میگفتم گفته 

بخاطر زندگیامونه انقدر ادم خسته و به هدفش نمیرسه مجبوره رویاپردازیشونو کنه یا دوستاشو نمیخواد ناراحت کنه و راجب مشکلاتش حرف بزنه یا دوستاش بی حوصلن...

واقعا منم یه زندگی دیگ ساختم تو ذهنم و یه ادم دیگم به کل و یهو وسط رویا پردازیام دقیق میشم که اینا الکیه همون موقع میزنم زیر گریه به این شدت غرقش میشم متاسفانه

حتی تو گذشته هم مدرسع  همه رو دور خودم جمع میکرد و اتفاقایی که دوست داشتم بیوفته رو در قالب خاط ...

اینطوری خیلی بده، اطرافیان شمارو دروغگو میبینن، منم چند نفر اطرافم دیدم به دروغ از رویاهاشون میگن ،اصلا بدم میاد باهاشون همکلام بشم،الان که تاپیکتونو دیدم حس میکنم بیشتر اختلال هست که نیاز به درمان داره تا دروغگویی

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
حتی تو گذشته هم مدرسع  همه رو دور خودم جمع میکرد و اتفاقایی که دوست داشتم بیوفته رو در قالب خاط ...

اخییییی 🥺 

ولی درکل این کار درستی نیست چون تنها یه نفر بفهمه واقعی نیستن خاطراتت و دروغین دیگ یدونه دوستم پیشت نمیمونه و داغون میشی 

اینطوری خیلی بده، اطرافیان شمارو دروغگو میبینن، منم چند نفر اطرافم دیدم به دروغ از رویاهاشون میگن ،ا ...

باورت میشه اینقدر واقعی تعریف میکنم که خودمم شک میکنم 

دروغ بزرگ نه اشتباهه میدونم ولی دست خودم نبود هی به خودم میومدم میدیدم رویاهامو بیان کردم 

اخییییی 🥺  ولی درکل این کار درستی نیست چون تنها یه نفر بفهمه واقعی نیستن خاطراتت و دروغین دیگ ...

الان که نه 

الان بیشتر تو خودمم اون برای راهنمایی بود 

تا حدودیشو درمان کردم