2777
2789
عنوان

اینجا ایرانه

320 بازدید | 28 پست

شما اگه خونواده خوبی نداشته باشی شانس ازدواج خوب برات خیلی میاد پایین حتی اگه خیلی شخصیت خوب و شان اجتماعی بالایی داشته باشی

هیچکس به این فکر نمیکنه که چه دختر خوبیه و شاید اصلا متفاوت باشه باخونوادش اگه خونواده خوبی نداشته باشی خونوادتو که ببینن  سریع ازت میگذرن دردناکه ولی حقیقته 

حتی همینجا و شبکه های اجتماعی خیلیا میگن خونواده خیلی اهمیت داره 

من# خودم دختر همچین خونواده ایم

خواستگار خوب نداشتم و شوهرم دوسپسرم بوده ما باهم مشکل داریم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم 

من خانواده پدریم بسیاااااار بد نام هستن و میفهمم چی میگی

البته اینجا شایذ کاربرها بگن نه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوست دارم بگم نه اینطور نیست ولی هست 

ببین اینجا شعاری زیاد حرف میزنن

ولی وقتی برا داداششون یا پسرشون میرن خواستگاری میبینن نه مهمه براشون

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره دیگه خب حقیقته من بچه طلاقم و به دنبالشم وضعیت مالی خوبی نداریم در نتیجه خاستگارم نداشتم تا حالا حتیمادر دوست پسرمم بهش گفته بود این دختره اخرش ازت طلاق میگیره میره عین مادرش بازم تو شانس داشتی با دوس پسرت ازدواج کردی در نهایت پذیرفتم سرنوشتمو قبول کردم که شاید زندگی برای من نیست..

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

انقدر نزنید تو سر ایران، انقدر رسم و رسوم غلط تونو به ایران عزیز نسبت ندین، اتفاقا با دیدن اینهمه طلاق و زندگی شکست خورده،اکثریت دنبال دختر خوب و اهل زندگی هستن تا دنبال پول پدر دختر ، ادمها پول پرست و تنبل و مفت خور شدن چه ربطی به ایران داره؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

چون تو ایران بچه ها مستقل بار نمیان و اکثریت نه همشون از خانواده شون تاثیر پذیرند پس تر و خشک با هم میسوزند

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من* واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

ببین اینجا شعاری زیاد حرف میزنن ولی وقتی برا داداششون یا پسرشون میرن خواستگاری میبینن نه مهمه براشو ...

به خدا داداشم وقت ازدواجشه، فقط و فقط ملاکمون دختر خوب و اهل زندگیه، دختر خوب چه گناهی کرده گرفتار خانواده بد شده؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
انقدر نزنید تو سر ایران، انقدر رسم و رسوم غلط تونو به ایران عزیز نسبت ندین، اتفاقا با دیدن اینهمه طل ...

بحث پول نیست بحث خانوادس خانواده خوب داشته باشی حتی اگه اوضاع مالی خوبی نداشته باشن بازم خواستگارای خوبی ممکنه برات بیان