2777

اولین باری که رفتم عطر فروشی بازار رضا بود که کلی عطر فروشه اصراررررر کرد بریم تو عطراشو فقط ببینیم ، دوستامم حتی راضی شدن ولی من با کلی اصرار رفتم تو ،  و چون اولین بارم بود از چند گرم و ایناش سر درنمیاووردم ، مرده داشت اصرار می‌کرد فلان عطرو ۱۰ گرم بخر تخفیف میدم بعد دوستم بهم گفت ازش بپرس هرگرم چنده مرده قیمتشو گفت منم شیشه عطرو انتخاب کردم و مرده خوشحالللللل 😃 و گفتم پس ۱ گرم بدین و بعدم  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😌😌😐😐😐😐😂😂😂 مرده پشماش ریخت گفت خواهر من میتونم این یک گرمو بزنم گوشه لباست ، این ۱ گرم ته شیشه رو خیس میکنه 😐🤣  بعدشم برام داشت ۱۰ گرم می‌ریخت منم با یه اعتماد به نفسی گفتم الکی نریزید نمیخرم و از مغازه رفتم بیرون😎😏

ولی قیافه فروشندهه خیلی دیدنی بود اون لحظه

عاشق خوابم 🦥💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین باری که رفتم عطر فروشی بازار رضا بود که کلی عطر فروشه اصراررررر کرد بریم تو عطراشو فقط ببینیم ...

ناز داشتی😁😂

بیکاره بی آرررر گذشته و 🦷آینده بنده هیچ کدوم از تاپیک های تاریخ ۹ مرداد به قبل رو گردن نمیگیرم🙃

یه بار دو خیابون نزدیک ۱۰ تا پسر وایستاده بودن منم میخواستم رد شم گفتم اینجا باید خیلی غرورم رو حفظ کنم که چیزی نگن با اخم غرور داشتم را میرفتم پام گیر کرد با مخ افتادم زمین یعنی دیگه نمیدونستم چجوری پاشم

بیکاره بی آرررر گذشته و 🦷آینده بنده هیچ کدوم از تاپیک های تاریخ ۹ مرداد به قبل رو گردن نمیگیرم🙃

اره فرض کن با کلی ناز بری تو گند بزنی و با ناز بیای بیرون😂

هموون😂

چقدر سربسر بقیه میزاری تو

ببین ابجی من کاری به این خانم نداشتم کامنتیم که من گذاشتم نه چیز بدی بود نه ربطی به این خانم داشت که اینطوری بی احترامی میکنه خودم انقدر ذهنم درگیره که این خانم هرچی بگه اقعا حوصله جواب دادنشو ندارم فقط به خودش بی احترامی میکنه الانم وقتش نیست به یه خانم توهین کنم

روز خوش

پسر!لطف کن!لایک نکن!
ببین ابجی من کاری به این خانم نداشتم کامنتیم که من گذاشتم نه چیز بدی بود نه ربطی به این خانم داشت که ...

دیدم واقعا کاری نداشتین👌

بعضیا سرشون درد میکنه واسه بی احترامی کردن به بقیه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

همیشه آدم یه جاهایی که نباید این بلاها سرش میاد😂

همون یبارم از اتوبوس پرت شدم پایین جلو کلی پسر😂

ی بار جلو رفیق داداشم😂😂😂ک یه چیز خفنی بودا قیافه پول شخصیت😂ی چیز تموم بود من داشتم راه میرفتم بعد اقا بارون زده بود یکم گل شده بود😭😂با سر سر خوردم زمین اونم داشت نگا میکرد خندیددد🤣دیگ سرمو پایین اوردم امدم خونه