2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از عابر بانک پول گرفتم برگشتم به پشت سریم که تو صف بود گفتم خسته نباشید 👩‍🦽

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بیرون بودیم با دوستم پسرا اومدن متلک انداختن جلو سوسیس فروشی بودیم پسره گف سوسیس بخرم برات منم واقن دلم سوسیس میخاس نگو طرف منظورش چیزش بوده گفدم اره بخر پسره متعجب نگام کرد فک کردم برا این انیجوری نگا میکنه ک جواب دادم اینجوری بودم ک گودررتت ها چی فک کردی الان مثلن باید حرصی شم خندیدن رفدن بع دوستم بم گف منظورش چی بوده خاکتوسرپ😒

یادمه!!!

گزارش میزنم بیشتریادت بمونه

اونامردبودن نه هول

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز