fatijoonamm مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 عنوان بخندیم یکم😁 | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 50 پست از سوتی هاتون بگید 😁😂😅 کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆 1403/01/04 | 14:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپپپ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3391 با ی نفر تو خیابون دعوام شد گفت جواب ابلهان خاموشی ست منم گفتم پس ببند دهنتو😂😂😂😂
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 میرفتم دانشگاه ازاتوبوس پیاده شدم غیب شدم درفاضلاب بازبودلعنتی به کمک۲آقااومدم بیرون آخ آخ😂😁🤣 کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
اسیرسرنوشتمm عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5624 بزن!بی احترامی یا توهینی بهتون کردم؟ الان دعوا میشه😂😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
mm_sss عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 629 گزارش میزنم بیشتریادت بمونه اونامردبودن نه هول ببین بی احترامی نکن بهت توهینی نکردم هرجور دلت میخواد گزارش بزن ببینم حرف من چه مشکلی داشته پسر!لطف کن!لایک نکن!
اسیرسرنوشتمm عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5624 خواهرم چی یادته؟😒 برادره😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
mm_sss عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 629 الان دعوا میشه😂😂 چه دعوایی واقعا مهم نیست بی احترامی بهش نکردم پسر!لطف کن!لایک نکن!
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 یبار یکی رو از دور دیدم شبیه دوستم بود بهش سلام کردم اونم جواب مو داد رفتم طرفش نزدیک که شدم دیدم یک ... برا منم پیش اوندع😂 کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 تانصف شب به هم پیام میدادیم مجردبود چه معلم پایه ای بوده کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 با ی نفر تو خیابون دعوام شد گفت جواب ابلهان خاموشی ست منم گفتم پس ببند دهنتو😂😂😂😂 😁😂 کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 من خدای سوتی دادنم آخ منم😂 کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
mm_sss عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 629 میدونم ولی مردی که اینجاست مرد نیست😂 ببین انقدر سردرد دارم که حوصله کل کل باهاتو ندارم شخصیت خودتو زیر سوال نبر پسر!لطف کن!لایک نکن!