2777
2789
@khanomi80600     گلم میشه بیای کارت دارم

جانم؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب عروستون بگو در دیزی بازه حیای گربه کجا رفت...اونموقع ک من دار و ندارمو فروختم نگفتی نکن...من کل زحمات عمرمو فروختم و اگه نمیفروختم الان خونه از خودم داشتم..راستی طلاهات چند گرم بود؟الان وضع مالی داداشت خوبه؟

ب عروستون بگو در دیزی بازه حیای گربه کجا رفت...اونموقع ک من دار و ندارمو فروختم نگفتی نکن...من کل زح ...

گفتم بهش تو پیام بی چشم و رو هی حق حق میکنه واسه من یادم نیست دقیق چند گرم بود ولی خیلی طلا بود باید به قیمت اون سال حساب کنم گرم هاش دقیق دستم بیاذ 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
گفتم بهش تو پیام بی چشم و رو هی حق حق میکنه واسه من یادم نیست دقیق چند گرم بود ولی خیلی طلا بود باید ...

بگو من برای ذره ذره اون طلاها کار کردم اگه حقم نبود برادرم هیچ وقت یه میلیونم بهم نمیداد..بگو چون برادرمه تا الان ازش نخواستمش من خواستم کمک کنم ک تو زندون نپوسه اگه اونجا بود الان شمام اینجا نبودین یا طلاق میگرفتین یا نون شب نداشتین و الان اون بچه هایی ک میگی حقشونه هم نبودن...

گفتم بهش تو پیام بی چشم و رو هی حق حق میکنه واسه من یادم نیست دقیق چند گرم بود ولی خیلی طلا بود باید ...

بخدا خواهرشوهرای من همه طلاهاشونو فروختن وقتی گرم طلا یه تومن بود امسال داریم کم کم و قسطی طلاهارو براشون میخریم با کارمزد خیلی زیادتر از حالت عادی..اگه اونا نبودن کار ما هم راه نمیفتاد ملکمون هم چند برابر شده...شما باید همون اول بهش میگفتی ک ب عنوان قرضه...داداشت وضع مالیش خوبه؟بگو داداشم خودش احساس سنگینی میکرد ک طلاهامو براش فروختم نمیخوام همیشه این سنگینی رو دوشش باشه وگرنه ۱۰۰ تومن اندازه سه تا النگوهم نمیشه من چند تا سرویس و کلی طلا فروختم ک اصن نمیشه ب امروز حسابشون کرد ..