2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی فوق حرفه ای کار میکنی سامسونگ خوبه وگرنه ایفون چون یه زمانی خواستی بفروشی ارزشش تو بورسه با بالا وایین شدن دلارم ارزشش بیشتر میشه تنها ایراد موجودش برنامه های ایرانی اذیت میکنه مثل روبیکا سروش ایتا که سری کارا میشه نصب کرد باز ولی اذیتش فقط برنامه های ایرانیه که من جات باشم ایفون ۱۳میخرم خودم 15نرمال دارم هم هواوی دارم همیه کار های اندروید توش اجرا میشه 

ایفون بهتره

من برنامه های ایرانی و فیدیبو و اسنپ هم میخوام نصب کنم..و مهمترین چیز برام وزن و سایز کوچیکه ..چون دستام بزرگ نیستن و گوشی سنگین اذیتم میکنه ...اگه برنامه های ایرانی نصب کنم مشکلی توی قسمت نرم افزاری و پشتیبانی و امنیتش ایجاد نمیشه؟

استفادت چیه؟ بگو کامل تا بگم بت

میخوام ادمین حساب اینستای شوهرم بشم...ک از اجناس و مغازش ویدئو تهیه کنم و ادیت و اینا...من کتاب الکترونیکی زیاد میخونم...عکاسی...حرف زدن روزانه...آهنگ گوش دادن و ضبط کردن صدا

بازی اصلا ندارم..و حافظه هم برام خیلی مهمه

میخوام ادمین حساب اینستای شوهرم بشم...ک از اجناس و مغازش ویدئو تهیه کنم و ادیت و اینا...من کتاب الکت ...

حتما برو سراغ ایفون

اینستا با ایفون سازگاری بیشتری داره

مثلا طرف اس ایکس داره،گوشیه مال سالها پیشه،ولی چون اینستا سازگاری داره با ایفون،کیفیت ویدیوعکساشو پایین نمیاره

اما طرف هست اس بیس سه اولترا داره،ولی به شدت تو اینستا کیفیت محتواش میاد پایین

مخصوصا عکس و فیلم ایفون به پای اندروید نمیرسه

هنگ و اینا هم نداره اصلا

فقط واسه برنامه های ایرانی یه اشتراک سیبچه میخری و نصبشون میکنی،راحت میتونی حافظه بالا برداری

اما یه پاوربانک هم بخر

اینو بدون که باتری ایفون اصلا شبیه اندروید نیست و زودخالی میشه

بهش عادت میکنی

حتما از جای معتبر بخر شارژرش رو 

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
میخوام ادمین حساب اینستای شوهرم بشم...ک از اجناس و مغازش ویدئو تهیه کنم و ادیت و اینا...من کتاب الکت ...

یه اندروید کنارش داشته باش

که باهاش کارای عادیو انجام بدی

مثل کتاب خوندن و حرف زدن و..

با ایفونت کار ادمینیتو انجام بده

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید