2777
2789
😂

برا من تماس تلفنی ع همش کمتره 😐

طرف پشت تلفن میگه خونه ما هم تشریف بیارین میگم چشم تشریفتون و ک اورین ممنون میشم بیام  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه کاربر آقا درخواست میده🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

😐

🤣🤣🤣

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

این توییا تا ب پشم دست طرفم دقت میکنی🤣🤣🤣🙄 @angel82    2

وای پارم😂😂😂😂😂😂

آقا نکننننن بامن

من گناه دالمممم

من حالت نگاهشم یادمه

پشماش که سهله😂😂😂😂😂😂😂😂🗿

ولی خیلی باحال بود😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
وای پارم😂😂😂😂😂😂 آقا نکننننن بامن من گناه دالمممم من حالت نگاهشم یادمه پشماش که سهله😂😂😂😂 ...

🙄🤣🤣 نمیگم چیزی 

راسی تل پروکسیام کار نمیکنه جواب دادم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

🙄🤣🤣 نمیگم چیزی  راسی تل پروکسیام کار نمیکنه جواب دادم

بگو🗿😂

من دلخوشیم حرفای توعه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بگو🗿😂 من دلخوشیم حرفای توعه

اهای سیاه زنگی دِلِمِ نِکُن خون 

مبارکتون باشه لیلی و مجنون🙄

🤣🤣🤣👍

استغفرالله🥲😂

نه خدایی هنوز برام سواله

اصلا چرا داشتم نگاه میکردم؟ خودمم نفهمیدم

استغفرالله🥲😂 نه خدایی هنوز برام سواله اصلا چرا داشتم نگاه میکردم؟ خودمم نفهمیدم

پات سریده رفیق قبول کن 🤣

اهای سیاه زنگی دِلِمِ نِکُن خون  مبارکتون باشه لیلی و مجنون🙄

چه خز🥲😂

آهنگ تو مغزم من:

خدایاااااا

این مردم کوکی چی میگن؟

دریغااااا

اینا عاشق نمیشن🗿

یکی ام آهنگ اگه یه روزی نوم تو ، تو گوش من صدا کنه

دوباره باز غمت بیاد

که منو مبتلا کنه

به دل میگم کاریش نباشه

بزار درد تو دوا شه

بره تو تموم جونم

تا باز برات آواز بخونمممممم

چه خز🥲😂 آهنگ تو مغزم من: خدایاااااا این مردم کوکی چی میگن؟ دریغااااا اینا عاشق نمیشن🗿 ...

من همونیم ک عاشق نمیشم 🤣🤣🤣 

شعت 

رفتی 

از دست رفتی 

تو تعطیلات اصن بش فک نکن 

🤣 کاش تگت نمیکردم یادش بیوفتی