2777
2789
عنوان

حرف حساب ✨

213 بازدید | 34 پست

به کسی که به شما اهمیت نمیده اهمیت ندید 

به خلایق هر چه لایق باور داشته باش

توقعت رو از دیگران به صفر برسون

هرکسی رو نتونستی با سکوت ادب کنی بشین و صبر کن تا روزگار ادبش کنه

هر انسانی به اندازه سطح شعور و شخصیت خودش میتونه ارزش تو رو تشخیص بده

هر کسی ک ارزش تو رو ندونست راهت رو ازش جدا کن و اگر امکانش نبود در ذهنت کم رنگش کن

و در اخر سعی کن اعتماد به نفس و روابط عمومیت رو بالا ببری تا چه در اجتماع و چه در خونه خودت مورد احترام باشی✨🌱

بیاید یاد بگیرم شاد زندگی کنیم عیدتون هم مبارک🌸 ۱۴۰۳

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم و خوب باشید نه برای دیگران بلکه فقط و فقط بخاطر خودتون  گور پدر دیگران

ممنونم بابت نکته مثبتت عزیز دلم عیدت مبارک قشنگم✨

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

اره واقعا قشنگ گفتی ❤

ممنونم عزیزم عیدت مبارک گلم✨

عالی بود 

بند اول یه استثنا هم داره ، کسی که برای شما عزیز هست حتی اگه اهمیت نده و بی ارزش بکنه ، بخاطر اینکه در قلب ما عزیز هست نمیتونیم بی اهمیت باشیم و هر کاری  از دستمون بربیاد براش انجام میدیم نه بخاطر ایشون ، بخاطر حسی که ما بهش داریم ! 

🚶🏻‍♂️I AM
جملات گفته کیه  بعضیاش جمله های به ظاهر قشنگیه ولی انگار  امانیسمیه

متوجه نشدم 

من فقط چیزی ک در روابط اجتماعی مهمه و درسته رو گذاشتم و حقایق

عالی بود  بند اول یه استثنا هم داره ، کسی که برای شما عزیز هست حتی اگه اهمیت نده و بی ارزش بکن ...

عزیزم من در روابط اجتمعی گفتم 

و اینکه در رابطه دو نفره حتی زندگی مشترک هم نباید کسی کوچیک بشه باید احترام دو طرف حفظ بشه 

ادمی ک خیلی عزیزه استثنا ممکنه باشه اون هم در موارد خاص

عالی بود  بند اول یه استثنا هم داره ، کسی که برای شما عزیز هست حتی اگه اهمیت نده و بی ارزش بکن ...

همون حسی ک شما میگی اگه یه طرفه باشه یه جایی کم میاری خسته میشی و توم سرد میشی  مث رابطه ی من و عشقم سه ساله براش مردم اما کووووو مث یخ می مونه

💜🧡❤💛💖🖤💓

همون حسی ک شما میگی اگه یه طرفه باشه یه جایی کم میاری خسته میشی و توم سرد میشی  مث رابطه ی من و ...

منظور منم همین بود شخصیت انسان به هیچ وجه نباید خورد بشه 

حتی در زندگی مشترک 

چون اسمش روشه×××× مشترک ××××××

همون حسی ک شما میگی اگه یه طرفه باشه یه جایی کم میاری خسته میشی و توم سرد میشی  مث رابطه ی من و ...

درسته ، من شاید بد منظورمو نوشتم ! وقتی برای کسی بی اهمیت میشیم اگر عشق هست قطعا دیگه جایی در اون زندگی نداریم ( ماندن اشتباه محضه و جز موارد مورد بحث م نیست ) و یا اگر دوست صمیمی هست دیگه جایی در اون رابطه نداریم ! و هر کسی مسیر خودشو میره ، حالا اگه این مسیر یه جایی تلاقی پیدا کرد و نیاز به کمک ما داشت یا هر چیزی نمیتونیم بی اهمیت باشم  که چون تو به ما اهمیت ندادی ما هم همین برخورد رو باهات داریم و از کنارت رد میشیم  چون حس من خارج از شرطی بودن بوده و ربطی به بازخورد طرف مقابلم نداره  ! 

🚶🏻‍♂️I AM
متوجه نشدم  من فقط چیزی ک در روابط اجتماعی مهمه و درسته رو گذاشتم و حقایق

یعنی اگر روزی فرزند شما به شما بی احترامی کرد ارزش شما رو ندونست شما راهتونو ازش کج میکنید ؟ 

بعضی قواعدش حقیقتش  خطر ناکن 

شما وقتی یه همچین چیزی میگید این حرفا یکم مبهمن و ممکنه برداشت های اشتباهی ازش بشه میخوام بگم این ضابطه ها همشون برای هر شرایطی صدق نمیکنه 

یه جایی ممکنه تکلیف این باشه آدمی که به شما محل نمیزاره رو کمک کنی یه جایی هم نه