2777
2789
عنوان

حرف حساب ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
یعنی اگر روزی فرزند شما به شما بی احترامی کرد ارزش شما رو ندونست شما راهتونو ازش کج میکنید ؟  ...

شما متوجه نشدید من عرض کردم روابط اجتمعی نه خانوادگی 

فرزند جز خانواده حساب میشه و برای مادر یا پدر عزیزه لطفاً با دقت بخونین ممنون

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

منظور منم همین بود شخصیت انسان به هبچ وجه نباید خورد بشه  حتی در زندگی مشترک  چون اسمش ر ...

ما فعلا دوستیم بخدا هر روز پی گیرش میشدم نگرانش میشدم اگه یه وقت نبودش زنگ میزدم داداشش جویای حالش میشدم خیلی دوسش داشتم اما اون مث من نبود خیلی کم پیام اینا میداد بیشتر من دنبالش بودم تا اون...باهاش گریه کردم باهاش خندیدم  بی توقع هیچی ازش نمیخواستم فقط گفتم تو باشی برام کافیه اخر سر یه خواستگار برام اومده بهش میگم تکلیف دلمو مشخص کن بیا جلو میگه من شرایطش نداره اگه پسر خوبیه باهاش ازدواج کن یعنی اینقد بی احسااااااااس از خودمم نعریف نمیکنم اجی اما از لحاظ قیافه اینام خوبم همه میگن دوس داشتنی هستی اخلاقمم خیلی مهربونم تو رابطه ک اشتباس.اگه واسه یه مجسمه اینقد می مردم خیلی وقت پیش عاشقم میشد اما این نه..... هعیییییییی اول خودت دوم خودت اخر خودت هیچکس ارزشش از خودت بالاتر نیست

💜🧡❤💛💖🖤💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فعلا دوستیم بخدا هر روز پی گیرش میشدم نگرانش میشدم اگه یه وقت نبودش زنگ میزدم داداشش جویای حالش م ...

بسیار عالی ممنون بابت روشنفکریت ✨

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

درسته ، من شاید بد منظورمو نوشتم ! وقتی برای کسی بی اهمیت میشیم اگر عشق هست قطعا دیگه جایی در اون زن ...

من که دیگه بریدم سه سال عمرم هدر رفت پای یه ادم مسخره ...همش برام چس ناله میاد ک اگه بری می میرم بابا تو نمیر یه کم گرمتر باهام برخورد کن منم آدمم بهت احتیاج دارم ب والله هر وقت بهم احتیاج داشته باهاش بودم 

💜🧡❤💛💖🖤💓

شما متوجه نشدید من عرض کردم روابط اجتمعی نه خانوادگی  فرزند جز خانواده حساب میشه و برای مادر ی ...

همچین کلمه ای نبود ولی خوب بازم میگم ممکنه یه حایی تکلیف بشه تو همون فضایی که به شما محل نمیدن ارزش براتون قائل نیستن واجبیو انجام بدیم اینجا باید چیکار کرد ؟ اینجا باید تابع تکلیف بود یا تابع مبنای ذهنیمون ؟

من که دیگه بریدم سه سال عمرم هدر رفت پای یه ادم مسخره ...همش برام چس ناله میاد ک اگه بری می میرم باب ...

واقعا در عجب م‌ از این تناقض دنیا ، از یکی میگیره ، به یکی میده که درک این خوشبختی رو نداره ، قدر همچین نعمت بزرگی رو واقعا متوجه نیست و نمیخواد بفهمه … افسوس

🚶🏻‍♂️I AM
همچین کلمه ای نبود ولی خوب بازم میگم ممکنه یه حایی تکلیف بشه تو همون فضایی که به شما محل نمیدن ارزش ...

شما پیام منو ببنید گفتم 

دقیق بخونید

اگر در روابط اجتماعی مثلا دوستی همکاری بهت توجه نمیکنه لازمه توهم خودتو بکشی براش؟؟

و اینکه بنده خودم  خدا قبول کنه طلبه ام 

منظور شما از واجب چیه 

چ ربطی به مسئله ذکر شده داشت؟

همچین کلمه ای نبود ولی خوب بازم میگم ممکنه یه حایی تکلیف بشه تو همون فضایی که به شما محل نمیدن ارزش ...

واقعا در عجب م‌ از این تناقض دنیا ، از یکی میگیره ، به یکی میده که درک این خوشبختی رو نداره&nbs ...

بعض ادما هرکاری براشون بکنی گربه کورن نمی بینن باید بزاری بری تا قدرتو بدونن

💜🧡❤💛💖🖤💓

شما پیام منو ببنید گفتم  دقیق بخونید اگر در روابط اجتماعی مثلا دوستی همکاری بهت توجه نمیکنه ل ...

یه جایی ممکنه لازم بشه  شاید  مثل نجات جونش ؟

مصادیق زیادی ممکنه داشته باشن مثل امر به معروف و نهی از منکر 

یه جایی ممکنه لازم بشه  شاید  مثل نجات جونش ؟ مصادیق زیادی ممکنه داشته باشن مثل امر به مع ...

شما متوجه نشدید اون امر به معرو واجب کفاییه یک روابط عادی نیس 

نجات جان هم همینطور

مثال های من در این موارد نبود هرگز

بعض ادما هرکاری براشون بکنی گربه کورن نمی بینن باید بزاری بری تا قدرتو بدونن

قدری که با رفتن بخوان بدونن مفت نمی ارزه ! واقعا بعضی چیزا لیاقت میخواد ، وقتی یه انسان نابینا بشه نسبت به داشته هاش هیچ جوره بدرد نمیخوره ، نمیدونن داشته هاشون ممکنه تمام آرزوی یه نفر دیگه بوده باشه ! امیدوارم یه تلنگری چیزی به وجود بیاد و ببینه که چه چیز باارزشی توی زندگیش حضور داره . 

🚶🏻‍♂️I AM
شما متوجه نشدید اون امر به معرو واجب کفاییه یک روابط عادی نیس  نجات جان هم همینطور مثال های م ...

احکام  با روابط عادی ما سر کار داره ولی خوب درست میگید بنده متوجه نشدم معذرت میخوام