2777
2789
عنوان

حرف حساب ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
احکام  با روابط عادی ما سر کار داره ولی خوب درست میگید بنده متوجه نشدم معذرت میخوام

خواهش میکنم بله درسته اما در هر روابط عادی احکام واجب حضور ندارند جز روابط محرم و نامحرم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

قدری که با رفتن بخوان بدونن مفت نمی ارزه ! واقعا بعضی چیزا لیاقت میخواد ، وقتی یه انسان نابینا بشه ن ...

حالا وقتی حرف از رفتن میزنم بغض میکنه میزنه زیر گریه نمیدونم فازش چیه وقتاییم ک هستم بی توجه هستش پیگیر نمیشه بد بین دو راهی گیر کردم 

💜🧡❤💛💖🖤💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا وقتی حرف از رفتن میزنم بغض میکنه میزنه زیر گریه نمیدونم فازش چیه وقتاییم ک هستم بی توجه هستش پی ...

هیچ کس جز خود شما نمیتونه به تصمیم برسه ، ببینید عیار طرف مقابل در چه حده اگه ذات و اصالت خوبی داره با صحبت و مشاوره این مشکل بظاهر کوچولو رو که میتونه شکاف عظیمی توی زندگی به وجود بیاره رو با کمک هم حل کنید شاید فقط گرفتاری های شغلی و مالی باشه ، توان هضمشو نداشته باشه و یادش بره به شما توجه کنه ! ، یا اگه اینطور نیست و صرفا فقط براش یه وسیله هستید برای موقعی که حوصله ش سر نره و شما رو داشته باشه قطعا تجدید نظر کنید . 

برمیگرده به شناخت کامل و موقعیت زندگی شما

🚶🏻‍♂️I AM
هیچ کس جز خود شما نمیتونه به تصمیم برسه ، ببینید عیار طرف مقابل در چه حده اگه ذات و اصالت خوبی داره ...

خودش میگه مشکل مالی و این چیزاس نمیدونم چی بگم من خودم خیلی گرفناری دارم اما همیشه بیادشم

💜🧡❤💛💖🖤💓

خودش میگه مشکل مالی و این چیزاس نمیدونم چی بگم من خودم خیلی گرفناری دارم اما همیشه بیادشم

امیدوارم توجیح نباشه ، بهرحال مرد هست و باید حواسش معطوف به مهم زندگیش باشه و بعد مسائل دیگه …واقعا باید قدر شما رو بدونه که شما چطور توی گرفتاری ها  به یادش هستید ..

🚶🏻‍♂️I AM