2777
2789
عنوان

مذهبیا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 75 پست

خدانگهدار،ممنون ازاونایی که راهنمایی کردن،متاستفم برای کسایی که اومدنوتبلیغ دین دیگه ای می کنن 

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانه که عرب پرستا قورتت بدن

ما عرب نمیپرستیم ما خدا رو میپرستیم اینکه خدا تصمیم گرفت پیامبر آخرش رو در میان عرب بفرسته دلیل رد و انکارش نیست

نژادپرست نباشید

🇮🇷 امیر المومنین علی علیه السلام: حق برای من هیچ دوستی باقی نگذاشت 🙏

منم دارم درمورد دین صحبت میکنم نه عرب جز پیامبرامون

اگر دین شما از طرف خدا اومده پس عرب وعجم نداره ،همون خدایی که پیامبری در ایران مبعوث کرده ،همان خدا پیامبری رو در عربستان مبعوث کرده وممکن بود هر کجای کره خاکی باشه وما به عنوان بنده موظف بودیم به ان گرایش پیدا کنیم چون دستور الهی هست وخداوند فرمودند دین اسلام اخرین وکامل ترین دین هست وحضرت محمد ص اخرین پیامبر الهی هست که برهمه ی پیامبران برتری دارد،

ولی بیشتر احساس میکنم شما بنده دلتون هستید وانجه دلتون میخواد رو انتخاب میکنید ،نه انچه که خدا خواسته هست .

پس چرا گفتي من ايرانيم ن عرب؟؟؟ مگه حضرات فقط براي عربا هستن؟

تو حضرت فیکی جز عربی میبینی در جهان اسلام ؟😂

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
قبل اینکه دین اسلامتون به زور وارد ایران شه ایرانیا زرتشتی بودن  یکم سطح سوادتو ببر بالاتر مسل ...

الان چیه؟

ماالان زندگی می کنیم نه گذشته

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

من جز پیامبر گرامی حضرت زرتشت و کوروش بزرگ هیچ کس رو حس نمیکنم و نخاهم کرد ، من ایرانیم نه عرب 

صرفا جهت اطلاع

ما هم عرب نیستیم 

ایرانی مسلمانیم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

قبل اینکه دین اسلامتون به زور وارد ایران شه ایرانیا زرتشتی بودن  یکم سطح سوادتو ببر بالاتر مسل ...

خب شما به زور قبول نمیکردید اگ خیلی ایمانتون قوی بود حاضر میشید بمیرید ولی قبول نمیکردید

🇮🇷 امیر المومنین علی علیه السلام: حق برای من هیچ دوستی باقی نگذاشت 🙏

بذار تو گمراهیشون بمیرن  پیامبر ایرانی   پیامبر عربی     زردتشتی که با خواهرخ ...

زرتشت با خاهر خودش هم خواب بوده؟؟

عزیزم اشتباه میگی

اون دین شماست که مرد ۵۰ساله با دختر ۹ساله ازدواج میکنه و هم خواب میشه😉 و زنان رو کشتزار مردان میدونه و هرچی تجاوز و کشت و کشتاره توش رواج داره