2777
2789
عنوان

مذهبیا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 75 پست
عزیزم توو قرآن راجع به کوروش هم گفته شده

الان که ایشون دین زرتشتن به من کمک نمیکنه...

من نگفتم دینتون چیه

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شما حرفت میگه ک فقط پیامبر کشور خودمو قبول دارم در صورتی ک اگ زردتشت الان بود حضرت محمد قبول میک ...

حالا که اون نیست و ما هم به قول شما محمد نیستیم پس نباید قبول کنیم زوری که نیست

ایران کهن ترین کشور جهانه مهم ابن نیست پدر و مادرم چه کسانی بودنت یا اهل کدام کشور بودنت مهم اینه من ...

شماوقتی به دنیااومدی دینت چی بوده؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

من جز پیامبر گرامی حضرت زرتشت و کوروش بزرگ هیچ کس رو حس نمیکنم و نخاهم کرد ، من ایرانیم نه عرب 

دلیل نمیشه چون ستاره هست ماه و خورشید نباشن...کسی وجود حضرت زرتشت رو انکار نمیکنه و بسیار گرامی هستن و اسلام هم ایرادی بر ایشون نداره اما کاش شما یکم بیشتر و دقیق تر نگاه کنی اطرافتون...از امضاتون هم معلومه که یه مقدار مشکل دارین در دیدن...دوست عزیز خدا همین لحظه در همین دنیا هم کنارتون لازم نیست برای دیدنش بمیرید...❤️

من جز پیامبر گرامی حضرت زرتشت و کوروش بزرگ هیچ کس رو حس نمیکنم و نخاهم کرد ، من ایرانیم نه عرب 

پس چرا روزه می گیری عزیزم اگر دین اسلام رو قبول نداری 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
ایران کهن ترین کشور جهانه مهم ابن نیست پدر و مادرم چه کسانی بودنت یا اهل کدام کشور بودنت مهم اینه من ...

مصر و رم کهن ترین هستن

🇮🇷 امیر المومنین علی علیه السلام: حق برای من هیچ دوستی باقی نگذاشت 🙏

پس چرا گفتي من ايرانيم ن عرب؟؟؟ مگه حضرات فقط براي عربا هستن؟

بذار تو گمراهیشون بمیرن 

پیامبر ایرانی  پیامبر عربی  

زردتشتی که با خواهرخودش همخواب بود رو عبادت کنن  

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
چرا شما حرفت میگه ک فقط پیامبر کشور خودمو قبول دارم در صورتی ک اگ زردتشت الان بود حضرت محمد قبول میک ...

من تمام پیامبر ها رو گرامی میدونم و قرآن رو قبول دارم منظور اصلی من رو شما نفهمیدید 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-