2777
2789
عنوان

مذهبیا🙂

1502 بازدید | 75 پست

لطفاکمکم کنید.

من یک دخترنوجوانم ونسبتامذهبیم...

من زیادحس خاصی به ائمه ندارم،اماخب بانوروانگارکمی حس بهشون دارم🥲

میشه شمابگیدمثلاچه حسی دارید؟حسشون می کنید؟

پیشنهادی برای من دارید؟چرااینطوریه آخه

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعصب دارم روی اعمه درصورتی که توی ناراحتی کفر میگم ولی کسی به اماما توهین کنه با بدترین شکل ممکن حوا ...

نسبتامنم مثل شمام حدوداالبته

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

عزیزم فقط کافیه ی بار بری کربلا بعد تازه متوجه میشی  بهترین حسا کیاد سراغت حتمااا برو

دوبارحدودارفتم

عزیزم من هم اول اینطور بودم اما از وقتی مطالعه بیشتری درموردشون کردم خیلی دوستشون دارم 

بخصوص امام علی رو وقتی که یاد مظلومیت هاشون میفتم گریم میگیره . چون دقیقا می‌دونم چه جوری بهشون ظلم شد و واکنش ایشون چی بود 

من جز پیامبر گرامی حضرت زرتشت و کوروش بزرگ هیچ کس رو حس نمیکنم و نخاهم کرد ، من ایرانیم نه عرب 

من درموردائمه ودین اسلام صحبت کردم🙂

نه دین دیگه

حضرت زرتشت ؟

میبینی پیامبر خودمونو نمیشناسیم چون چیزی راجبش بهمون نگفتن انوقت هر چی بیگانه عربی هستو میشناسیم 😂😂 واقعا جالبه 

زرشت اولین پیامبر ایرانی هست 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
عزیزم من هم اول اینطور بودم اما از وقتی مطالعه بیشتری درموردشون کردم خیلی دوستشون دارم  بخصوص ...

چه کتابایی مطالعه کردید؟