2777
2789

نخر🤷‍♀️😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نمیخریم

وقتی نداریم

نمی‌تونیم بخوریم

پس نمیخوریم

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

قبلا اینجوری بود که اگه رژیمم و میشکستم حالا با حساب چیزی که خوردم یه جوری مجازات میکردم خودمو

الان عادیم اکثرا نمی‌خورم ولی اگه بخورمم بیشتر از یدونه نمیشه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

اراده حرف اول و آخر و میزنه به نظر من

هیچکس اندازه ی من اهل شیرینی جات نبود ، گذاشتم کنار 

فقط گاهی، خیلی خیلی به ندرت حلوا( یه شیرینی مخصوص شهرمون) درست میکنم اونم با عسل و روغن حیوانی 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ما نمیخریم وقتی نداریم نمی‌تونیم بخوریم پس نمیخوریم

کلا هر شیرینی عزیزم حتی کیک دوقولو مثلا چجوری نمیخورید یا نگه میدارید بعدا ب فاصله بخورید

+خدایاشکرت🤍

اراده حرف اول و آخر و میزنه به نظر من هیچکس اندازه ی من اهل شیرینی جات نبود ، گذاشتم کنار  فق ...

واقعا ولی خب سخت من یهو کیک‌میخام‌ نباشه پا میشم یچی‌سرهم درست میکنم 

+خدایاشکرت🤍

قرص آهن بخور ، میل زیاد به شیرینی از کمبود اهنه 

دقیقا مشکلم همینه ولی خب قرص برا کیست اینا میخورم دگ‌حالم بهم میخوره اونم بخورم از طرفی یادمک‌میره هفته گی بخورم جا شبی مثلا

+خدایاشکرت🤍

واقعا ولی خب سخت من یهو کیک‌میخام‌ نباشه پا میشم یچی‌سرهم درست میکنم

اگه توی پروسه رژیم هستید ، این کار و نکنید 

همون لحظه یه ادامس بجویید شاید کمکتون کنه

یا نهایتن پنکیک رژیمی درست کنید

این نظر منه و شاید از نظر تخصصی درست نباشه البته 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد