2821
2789

یه کالری شمار نصب کن جانم 

۱۲۰۰ کالری بخور هر روز

یکمم ورزش کن با دمبل تا عضله هات قوی و زیبا بشه و پوستت شل نشه 💕

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم ب وزنی ک دلت میخواد برسی بخدا من ی مدته خیلی وزنم رفته بالا قبلا ۶۴ کیلو بودم خیلی خوب بود ...

با کالری شماری خیلی زود برمیگردی،حتی زودعر از دوماه

نگران نباش

منم ۷۸/۵۰۰ بودم با رژیم تو بیست روز شدم حدود۷۳ .

میخوام بشم ۶۳

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خوب تاثیر داره واقعا لاغر میشم🥲

درکمتر از دوماه به وزن که میخوای رسیدی

من اینطوری ۸ کیلو کم کردم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
با کالری شماری خیلی زود برمیگردی،حتی زودعر از دوماه نگران نباش منم ۷۸/۵۰۰ بودم با رژیم تو بیست روز ...

خوب عزیزم تو چجوری از این کالری شمار استفاده کردی چ برنامه ایی دانلود کردی میشه کمکم کنی راهنمایی کنی منم انجام بدم

درکمتر از دوماه به وزن که میخوای رسیدی من اینطوری ۸ کیلو کم کردم

خوب میشه منم راهنمایی کنید از چ برنامه ایی استفاده بکنم چیکار کنم من زیاد از این کالری و این چیزا سر در نمیارم

با کالری شماری خیلی زود برمیگردی،حتی زودعر از دوماه نگران نباش منم ۷۸/۵۰۰ بودم با رژیم تو بیست روز ...

عزیزم شما گالری که برات زد رو از اون کمتر استفاده کردی ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خوب عزیزم تو چجوری از این کالری شمار استفاده کردی چ برنامه ایی دانلود کردی میشه کمکم کنی راهنمایی کن ...

مانکن یا زیره رو نصب کن

عزیزم شما گالری که برات زد رو از اون کمتر استفاده کردی ؟

آره

وزنمو ضربدر بیست منهای صد میکنم مشخص میشه چقدر باید کالری مصرف کنم.اونی که تو برنامه میگه درست نیست.

من ۱۳۰۰ تا باید میخوردم،معمولا روی۱۰۰۰ میبندم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خوب عزیزم تو چجوری از این کالری شمار استفاده کردی چ برنامه ایی دانلود کردی میشه کمکم کنی راهنمایی کن ...

من با کالری شمار کرفس کار میکنم.شما روزی۱۲۰۰ کالری بخوری خوبه.

هرچه میخوری رو تو برنامه وارد کن،میزان کالریشو برات محاسبه میکنه.