2777
2789

نزدیک دو هفتس انگیزه برای انجام دادن هیچکاری ندارم، قبلا کلی برنامه میریختم خونرو تمیز کنم درسامو بخونم و کلی کار انجام بدم، ولی دو هفتس ک احساساتمو از دست دادمو انگار خستم و انگیزه ندارم برای انجام کارام! دارم فرصتمو از دست میدم برای مرور درسام😭 امتحانام نهاییع باید تو این تعطیلات مرورشون کنم ولی انگیزه ندارم. چی ب سرم اومده یکی بگه..افسردگی رو هم قبلا داشتم. دوبارع افسرده شدم ینی؟؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

شاید افسردگیت فصلیه

قبلا هم بهار و تابستون بود؟

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

دارم فرصتمو برای انحام دادن کارام از دست میدم و خیلی بخاطر این موضوع ناراحتم،از ی طرفم انگیزه ندارم برای انجام دادنشون 😭

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید افسردگیت فصلیه قبلا هم بهار و تابستون بود؟

نمیدونم فکر کنم...، زیاد دقت نکردم 

تغییر فصل باعث بهم ریختگی و تغییر خلق و خو و حتی تغییر میزان اشتها میشه  میشه خصوصا اول بهارو اول پاییز 

خیلیا توبهار پرخور میشن اول پاییز کم اشتها 

مربوط به تغییر زاویه چرخش زمینه موضوع علمیه ناراحت نباش چندروز دیگه نرمال میشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه هیچ دلیل خاصی نداره افسردگی فصلی هستش عزیزم نگران نباش از یه مشاور کمک بگیر

قبلا رفتم ولی تغییری نکردم💔

افسرده ای.دنبال حال بدت بگرد و ببین ریشه اش از کجا بوده شاید بتونی درستش کنی

نمیدونم حقیقتا.💔

بالاخره یکی شبیه من پیدا شد من کلی امتحان دارم بعد عید نهایی ها که بماند درسام همه رو هم جمع شده کلی ...

منم همینطور

چ غلطی بکنیم الان😭😐

تغییر فصل باعث بهم ریختگی و تغییر خلق و خو و حتی تغییر میزان اشتها میشه  میشه خصوصا اول بهارو ا ...

عه؟ مرسی. ولی این چن روزو چیکار کنم کارام رو سرم ریخته..