2777
2789
عنوان

پارسال سال تحویل بهم گف که ...

400 بازدید | 31 پست

پارسال سال تحویل به اولین کسی که تبریک گفت و پا به پاش تا عید بیدار موند من بودم ، و همزمان تبریک گفتیم :)

یادمه اون سال بهم گفت ایشالا سال بعد درکنار هم سال و تحویل کنیم :) ( منظورش بهم رسیده باشیم بود ) 

ولی الان چرا نیست ؟(: کو چرا رفته ؟(: چرا بعد دو سال عید کنار هم رفت ؟ 🙂💔

حتتتتتتی امسال نیومد تبریک بگه 

منم که تبریک گفتم جواب نداد 😭😭😭

توی تلگرامم بلاکم :)))))))))) 

دلم براش خیلی تنگ ششششدددددددههههههه 

نبودش بدجور حس میشه بدجور با کسی پر نمیشه 🥀💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انسان بی وفا هست متاسفانه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم پارسال رل بودم امسال کات تازه تاپیکتو دیدم یادش افتادم.

مهم نیس دیگ‌تموم شد رفت ایشالا نفر بعدی باهاش آشنا میشم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وجودِ بینهایت خودتون رو محدود به کسی یا چیزی نکنید تا همیشه در عشق و آرامش باشید..

پسر با دختر فرق میکنه 

ولی حرفتون درسته 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوبی هستی و بیا آشنا بشیم نیتم خیره و قصد ازدواج دارم چیه؟ من می دونم این راهش نیست بنظرتون چی جواب بدم؟

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   
منم پارسال رل بودم امسال کات تازه تاپیکتو دیدم یادش افتادم. مهم نیس دیگ‌تموم شد رفت ایشالا نفر بعدی ...

از حرفی که می‌زنم ناراحت نشی ولی واقعاً کسی وقتی یکی رو دوست داشته باشه نمی‌تونه به همین سادگی فراموشش کنه و بگه نداره نفر بعدی چون واقعاً هیچکس به چشمم نمیاد دیگه 🙂💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

وقتی یکی نمیخوادتون رهاش کنید 

بخاطر آرامش خودتون 

درسته سخته، ولی بهتر از این حال بدیه 

لیاقتت کسیه ک ارزشتو بدونه عزیزم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
از حرفی که می‌زنم ناراحت نشی ولی واقعاً کسی وقتی یکی رو دوست داشته باشه نمی‌تونه به همین سادگی فرامو ...

از حرفم ناراحت نشی ولی  اگ کسی  منو مث تو بلاک کنه توفم تو صورتش نمیندازم چ برسه دلم براش تنگ بشه 

اون اولین پسری بود ک خیلی دوسش داشتم ولی منطقی تمومش کردم چون ب دردم نمیخورد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوب ...

بگو دوره این مدل مخ زدن ها تموم شده

پسر با دختر فرق میکنه  ولی حرفتون درسته

همه انسانیم و از درون احساس داریم ...فقط کافیه درون خودمون رو ببینیم که چه وسعتی در درون ما هست و اونوقته که همه چیزو در خودمون می بینیم و وابسته نمی شیم..