2777
2789
عنوان

پارسال سال تحویل بهم گف که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست

چقدر شبیه منی اسی😢 آدمو وابسته میکنن بعد بدون هیچ توضیحی بدون حتی یه پیامک میذارن میرن و آدم میمونه با حال زار و نزارش.دارم میمیرم از دلتنگی دارم میمیرم از اینکه نیست تا عیدو بهش تبریک بگم دیگه هیچی برام معنی نداره. از صبح زیر پتو موندم بی انرژی نمیتونم پاشم😢

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوب ...

فقط برای مدت آشنایی کوتاه و مخ زدن اومده ردش کن بره بگو قصد آشنایی ندارم بلاکش کن

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شبیه منی اسی😢 آدمو وابسته میکنن بعد بدون هیچ توضیحی بدون حتی یه پیامک میذارن میرن و آدم میمونه ...

چند سالته قشنگم ؟

از اونجایی که خیلی هم درد همه مگر دوست داشته باشی می‌تونیم با همدیگه صحبت کنیم :)

عشق منم مثل عشق تو بی‌دلیل و بی خداحافظی گذاشتو رف 🙂💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

با وجود اینکه بلاکی باز پیام دادی ؟🥲  ما دخترا چقد گناه داریم

اره ... آخه دلم هر لحظه براش تنگه🙂💔

منم پارسال تا ۵صب باهاش بیدار بودم ذوق مرگ بودم ولی امسال حتی نمیدونستم ساعت تحویل سال دقیقا چنده دی ...

چقدر توعم شبیه منی :))) 

به خدا انقدر دلم براش تنگ شده هر لحظه فقط منتظر پیامشم 💔 امسال با وجود اینکه خیلیا بهم تبریک گفتن ولی هیچکس اون نشد برام :) پیام هیچکس خوشحالم نکرد از ته دل 🥲🥲

چقدر توعم شبیه منی :)))  به خدا انقدر دلم براش تنگ شده هر لحظه فقط منتظر پیامشم 💔 امسال با وج ...

من دیروز خوابشو دیدم حتی یادمه پارسال همین موقع چیکار میکرد تازه سه روز دیگه تولدشه کاش میتونستم تبریک بگم بهش تو لاقل یه اکانتی داری ازش ولی من هیچی هیچی به هیچی💔

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم
من دیروز خوابشو دیدم حتی یادمه پارسال همین موقع چیکار میکرد تازه سه روز دیگه تولدشه کاش میتونستم تبر ...

چند سالته ؟؟ اگه دوست داری بیا صحبت کنیم شاید بتونم کمکت کنم یا حالا سبک‌تر بشی چون حرف همو خوب می‌فهمی:)

۱۹ اگه تلگرام داری حله 

یک سال بزرگ‌تری خوبه 

آره دارم اینم آیدیم @pv_sariw84

مگه کنکوری نیستی؟همسنیم منم۸۴رم 

اره فقط من ۸۵ میشم 

کنکوری ام 

اوک

پیام دادی