2777
2789

دوستان لطفا بدون اینکه قضاوت کنید فقط اگه میتونید راهنمایی کنید. خواهرم ۴ ماه با یه پسر دوست بود که ما فهمیدم اون پسر بار ها باهاش رابطه جنسی داشته و دختریشو گرفته موضوع رو به پسر مامانم گفت و گفت ازت شکایت میکنم پسره هم گفت من میام خواستگاری.رفت قایمکی خواهرمو دوساله حقد موقت کرد که بعدش بیاد خواستگاری حالا یه سال گذشته اون الان زده زیر همه چیز به خواهرم گفته تورو نمیخام و اینکه از داستان هیچکی خبر نداره فقط من میدونم و مامانم و اون پسره.حالا خواهرم دو روزه فقط گریه می‌کنه با این وضعیت به نظرتون خواهرم چیکار کنه قشنگ خواهرمو و مارو گول زد .مامانم گفت حداقل بیا خواستگاری چن ماه نامزدی باشید بعد جدا شید که مردم بدونن فردا چجوری با این وضعیت دخترمو شوهر بدم ولی پسره گفته نه 

خواهرتو گول نزده خودش از روی سادگی قبول کرده.

الانم جای اینکه التماس اون پسر حرومزاده کنید قشنگ پشت خواهرتون باشین و پای اون پسرو از زندگیش ببرید

نهایت روزی خواست با کسی ازدواج کنه باید حقیقتو بگه چون هر لحظه توی زندگیش ممکنه که اون پسر قبلیه بیاد و ماحرارو بگه و زندگیشو خراب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت وقتی فهمید از روز اول چرا اجازه داد این رابطه ادامه پیدا کنه.

وچرا خونواده اون آقاروپیدانکرد وبره همه چی روبه خونوادش بگه.

اصن چطور بدون اجازه پدر صیغه محرمیت خونده شده.

ازحرکت برخی مادرها تعجب میکنم.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

لعنت بهش

ولی گوا زدن نیست 

رضایت خودتون بوده

چرا کارای اشتباه رو انجام میدین آخه 

این همه میگن این همه قوانین همه رو ول میکنید 

خودتون چشم بسته هرکاری میکنید بعد آخرش گله هم دارید 

چرا میگن زیر نظر خانواده و تو شناسنامه عقد من بعد برید جلو برا هیمن روزاس. 

ولی شماها میگی نههه اینجوری جدا شیم بهتره تا تو عقد

خب حالا بسازید