2777
2789
عنوان

میشه بیاید دارم از استرس میمیرم

80 بازدید | 12 پست

من و نامزدم اولین بار 22 اسفند رابطه داشتیم اونم سطحی با کاندوم ولی من حس میکنم کاندوم آمد جلو و منی با واژنم برخورد داشته بعد برنامه پریودمو باز کردم دیدم دقیقا روز تخمک گذاری بودم 48 ساعت بعدش قرص تنسی 1/5 خودم باید 3 ام پریود بشم

چقدر بعد قرص جلوگیری پریودی اتفاق میوفته ؟

و اینکه انگاری ترشحاتم زیاد تر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا با تغییر فصل خصوصا اسفند به فروردین پریود هاشون بهم میخوره و حتی نمیشن مثال من

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
به این الکی ها نیست نگران نباش

خیلی ممنونم آخه پریودامم منظم نیست 😔 ۳۰_۳۵روزه متغیرع

از یه طرف صورتم کلی جوش زده قبلا آزمایش تستسترون داده بودم یکم زیاد بود و مشکوک به تنبلی تخمدان بودم

خیلی ممنونم آخه پریودامم منظم نیست 😔 ۳۰_۳۵ روزه متغیرع

نترس هیچی نمیشه با دخول عمیق شاید انفاقی بیفته ولی اونجور که تو گفتی ۱درصدم نمیشه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
فقط نگران بارداریم 😭😔 

نه بابا نیستی خودتو اذیت نکن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نترس هیچی نمیشه با دخول عمیق شاید انفاقی بیفته ولی اونجور که تو گفتی ۱درصدم نمیشه

خیلی معذرت می‌خوام با جزئیات میگم آخه من خیلی بی تجربه هستم 

از طرفی همسرم قبل برخورد ارضا شده بود این که داخل کاندوم بوده منی نبوده فقط روز تخمک گذاریم منو ترسونده دقیقا روز اصلیش بوده 

خیلی معذرت می‌خوام با جزئیات میگم آخه من خیلی بی تجربه هستم  از طرفی همسرم قبل برخورد ارضا شده ...

اصلا نترس اگه تنبلی تخمدان داری که کلا باردار شدنت سخته ولی نه اینکه بیخیال باشیا

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
اصلا نترس اگه تنبلی تخمدان داری که کلا باردار شدنت سخته ولی نه اینکه بیخیال باشیا

اخه من خنگ همون ماه این معجون پیاز رو مصرف کردم و دقیقا تخمدانهام تیر میکشید