2777
2789
عنوان

کنار لوله زیر سینک رو چیکار کنم؟

93 بازدید | 18 پست

یه قسمتی کنار لوله باز مونده کلی حشره و جانور مثل مارمولک و سوسک و.. میاد چجوری ببندمش با چی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واشر ببند

واشر چی؟ اگه اسم خاصی داره موقع خریدن بگید ممنون و اینکه خودم میتونم نصب کنم یا کار مرد هست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

واشر چی؟ اگه اسم خاصی داره موقع خریدن بگید ممنون و اینکه خودم میتونم نصب کنم یا کار مرد هست

قطر لوله رو اندازه بگیر بگو واشر واسه دورش میخوای،خودت هم میتونی بندازی دورش،،

واشر لاستیکی بگیر

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
چند تا مشما رو مچاله کن بذار داخلش

الان دستمال گذاشتم ولی میخوام یکاری کنم بهتر دیده بشه

باید لوله کش بگم بیاد یا گچ کار؟ خودم نمیتونم انجام بدم؟ 

چرانتونی😩😫😩😫

یکم گچ بریزتوی لگن آب بریزروز۲-۳دقیقه صبرکن بعدباانگشت کمی بهم بزن دیدی داره غلیظ میشه بمال روی دیواروسوراخ روپرکن وکم کم صافش کن قشنگ دیده بشه

بابایکم فنی کارباشید

منم زنم مثل شما

کارهای برقی خونم روهم انجام میدم

انجام بده یادمیگیری

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
قطر لوله رو اندازه بگیر بگو واشر واسه دورش میخوای،خودت هم میتونی بندازی دورش،، واشر لاستیکی بگیر

واشر ببندم دیگه محکم میشه اون سمت که سوسک و اینا نیاد؟ 

چرانتونی😩😫😩😫 یکم گچ بریزتوی لگن آب بریزروز۲-۳دقیقه صبرکن بعدباانگشت کمی بهم بزن دیدی داره غل ...

از خرابکاری میترسم که بدتر نشه😬

من روش چسب ۵ سانتی زدم

چسب پنج سانتی از لوازم ساختمانی باید بگیرم؟