starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 عنوان کنار لوله زیر سینک رو چیکار کنم؟ 93 بازدید | 18 پست یه قسمتی کنار لوله باز مونده کلی حشره و جانور مثل مارمولک و سوسک و.. میاد چجوری ببندمش با چی آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻 1403/01/01 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 گچ من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 گچ باید لوله کش بگم بیاد یا گچ کار؟ خودم نمیتونم انجام بدم؟ آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 واشر ببند واشر چی؟ اگه اسم خاصی داره موقع خریدن بگید ممنون و اینکه خودم میتونم نصب کنم یا کار مرد هست آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3519 واشر چی؟ اگه اسم خاصی داره موقع خریدن بگید ممنون و اینکه خودم میتونم نصب کنم یا کار مرد هست قطر لوله رو اندازه بگیر بگو واشر واسه دورش میخوای،خودت هم میتونی بندازی دورش،،واشر لاستیکی بگیر گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 چند تا مشما رو مچاله کن بذار داخلش الان دستمال گذاشتم ولی میخوام یکاری کنم بهتر دیده بشه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 باید لوله کش بگم بیاد یا گچ کار؟ خودم نمیتونم انجام بدم؟ چرانتونی😩😫😩😫یکم گچ بریزتوی لگن آب بریزروز۲-۳دقیقه صبرکن بعدباانگشت کمی بهم بزن دیدی داره غلیظ میشه بمال روی دیواروسوراخ روپرکن وکم کم صافش کن قشنگ دیده بشهبابایکم فنی کارباشیدمنم زنم مثل شماکارهای برقی خونم روهم انجام میدمانجام بده یادمیگیری من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
سورناگل عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5309 الان دستمال گذاشتم ولی میخوام یکاری کنم بهتر دیده بشه فعلا راهشو ببند عزیزم تا سر فرصت یه چاره دیگه کنی
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 قطر لوله رو اندازه بگیر بگو واشر واسه دورش میخوای،خودت هم میتونی بندازی دورش،، واشر لاستیکی بگیر واشر ببندم دیگه محکم میشه اون سمت که سوسک و اینا نیاد؟ آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 چرانتونی😩😫😩😫 یکم گچ بریزتوی لگن آب بریزروز۲-۳دقیقه صبرکن بعدباانگشت کمی بهم بزن دیدی داره غل ... از خرابکاری میترسم که بدتر نشه😬 آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3519 واشر ببندم دیگه محکم میشه اون سمت که سوسک و اینا نیاد؟ عارعچون حالت چسبندگی پیدا میکنه و حتی آب هم نمیتونه ازش رد بشه.. گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 من روش چسب ۵ سانتی زدم چسب پنج سانتی از لوازم ساختمانی باید بگیرم؟ آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻