2777
2789
عنوان

دلم گرفته

65 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته ببخشید ک اینجا مینویسم چون اینجا کسی منو نمیشناسه دوس دارم بدون قضاوت شدن بنویسم خیلی ناراحتم ک بعد این مدت اقدام هنوز باردار نشدم انگار من آرزوهام مستجاب نمیشه باید تو تنهایی گریه کنم چون مامانمم هزار تا مشکل داره ممکنه حالش بدتر بشه دیگه نمیکشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک جمع نکوشیده رسیدند ب مقصد برا ما برعکس بخدا اشکم دراومده اصن موندم

منم چند ماهه هر روز دارم گریه میکنم ولی هیچی به هیچی ...فایده نداره نمیدونم من نذر ونیاز هم کردم اینجا میگفتن انجام دادیم وشد منم کردم ولی نشد

منم چند ماهه هر روز دارم گریه میکنم ولی هیچی به هیچی ...فایده نداره نمیدونم من نذر ونیاز هم کردم این ...

منم کلی نذر کردم و التماس دکتر رفتم بلز هیچی طرف هست وزنش صد کیلو ب راحتی حامله میشه اما برا ما شد فقط دکتر رفتن و پریود شدن سریع

شماهم اقدامی؟؟؟

نه مشکل خانوادگی دارم

چی بگم والا همه ما مشکل داریم فقط نوعش فرق میکنه فرقی نداره کارد که به استخوان رسید دیگه رسیده

منم خیلی دعا کردن و میکنم برای شما هم دعا میکنم انشاالله به سلامتی به خواسته تون برسید دلتون آروم بشه

نه مشکل خانوادگی دارم چی بگم والا همه ما مشکل داریم فقط نوعش فرق میکنه فرقی نداره کارد که به استخوان ...

اسمت بگو برات دعا کنم امیدوارم حل بشه مشکلت ب زودی و ب آرامش و خوشبختی برسی 🩷🩷🩷