وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده بود بیرون، 3 روز تمام هیچی از آشپز خونه نخوردم رفتم بیرون بیسکویتت و ویفر خودمو سیر میکردم
منم ب شدت چندشم میشه ن دست میزنم ن نگاه میکنم نه میخورم😢😣
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده ...
اصن هرجایی از بدنش یجور چندشع
چشمش دمش اه اه
آکواریوم دیدنی ک دلم میخاد بمیرم 😓
شانس مون ببین خدااا
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده ...
البته من بچه بودم خوشم میومد
یدفه تنگ خالی شد روپام و. افتادن خیلی حس بد و چندشی بود
یدفه هم ابتدایی بودیم بچها گرفتن دست شون گذاشتن دنبالم🫥🫥از اونموقه ب بعد اینجوری شدم
شما چطور ؟؟ اتفاقی افتاده ک اینطور شدین یا ن
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ن کلا از حیونا بدم میاد و چندشم میشه،. از ماهی ک بیشتر چون ی حالت لرج توره و وحشتناکه قیافش، شاید با ...
اره منم اکثرا بدم میاد برم تو بحر مرغ و گوسفند اونام دیگ نمیتونم بخورم
لعنت بشه ماهی با اون ریختش
شمالم بریم من پامو تو آب نمیزارم بخاطر ماهی 😂😂😂😂😂😂😂
منم همینم، خوشحالم از اینک یکی مثل خودمو پیدا کردم😂😍
😂😂😂😂😂منم همینطور واقعا
ب هرکس بگی میگه اداته ولوسی
هیچکس درک نمیکرد😬