2777
2789
ن نمیخورم ‌ب اونا هم‌نمیتونم نگاه کنم  هرگز نمیخریم و‌نمیخوریم😵‍💫یدفه زفتم خونه مادرم یخچال ...

وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده بود بیرون، 3 روز تمام هیچی از آشپز خونه نخوردم رفتم بیرون بیسکویتت و ویفر خودمو سیر میکردم

منم ب شدت چندشم میشه ن دست میزنم ن نگاه میکنم نه میخورم😢😣

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده ...

اصن هر‌جایی از بدنش یجور چندشع 

چشمش دمش اه اه 

آکواریوم دیدنی ک دلم میخاد بمیرم 😓

شانس مون ببین خدااا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم چن وقت پیش مامانم اینا درست کردن نمیتونسنم برم اشپزخونه چون تو مواد خوابونده بودنش، دمش زده ...

البته من بچه بودم خوشم میومد 

یدفه تنگ خالی شد رو‌پام و. افتادن خیلی حس بد و چندشی بود 

یدفه هم ابتدایی بودیم بچها گرفتن دست شون گذاشتن دنبالم🫥🫥از اونموقه ب بعد اینجوری شدم

شما چطور ؟؟ اتفاقی افتاده ک اینطور شدین یا ن

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
البته من بچه بودم خوشم میومد  یدفه تنگ خالی شد رو‌پام و. افتادن خیلی حس بد و چندشی بود  ...

ن کلا از حیونا بدم میاد و چندشم میشه،. از ماهی ک بیشتر چون ی حالت لرج توره و وحشتناکه قیافش، شاید باورت نشه ولی از دریا هم بدم میاد  ب خاطر ماهیش😕

اصن هر‌جایی از بدنش یجور چندشع  چشمش دمش اه اه  آکواریوم دیدنی ک دلم میخاد بمیرم 😓 شان ...

منم همینم، خوشحالم از اینک یکی مثل خودمو پیدا کردم😂😍

ن کلا از حیونا بدم میاد و چندشم میشه،. از ماهی ک بیشتر چون ی حالت لرج توره و وحشتناکه قیافش، شاید با ...

اره منم اکثرا بدم میاد برم تو بحر مرغ و گوسفند اونام دیگ نمیتونم بخورم 

لعنت بشه ماهی با اون ریختش 

شمالم بریم من پامو تو آب نمیزارم بخاطر ماهی 😂😂😂😂😂😂😂

منم همینم، خوشحالم از اینک یکی مثل خودمو پیدا کردم😂😍

😂😂😂😂😂منم همینطور واقعا 

ب هرکس بگی میگه اداته و‌لوسی 

هیچکس درک نمیکرد😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز