2777
2789

یاالله جان کیان جون شفابده الهی امین🤲🫂

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا عزیزم؟

پسرم تنگ‌ماهی رو انداخت شکوند متنفرم از ماهی شدیدا چندشم میشه 

فرش خیس شده امیدوارم تا صب خشک شه

هرجا میزارم هفت سین رو میره سراغش 

خسته شدم بخدا همش بدو اینور جم کن ا‌ونور جم کن

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
پسرم تنگ‌ماهی رو انداخت شکوند متنفرم از ماهی شدیدا چندشم میشه  فرش خیس شده امیدوارم تا صب خشک ...

منم عین تو از ماهی متنفرم 😣😣😣😣😣

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

شوهرم عزاداره عید دیدنی نداریم ولی برا دل بچه هام خیلی ساده چیدم سالهای قبل هفت سینام خیلی شیکتر بود...حتی سنگ رنگیام داخل تنگ بود تو انباری نیاوردم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
منم عین تو از ماهی متنفرم 😣😣😣😣😣

بخدا هر سال گریه میکنم میگم نخر میگ سفره بدون ماهی نمیشه 

بچمم عاشق ماهی شده میگه مایه 😵‍💫😫

حتی یبارم نگا نکردم بهشون تا امروز ک افتاد شکست فک‌کزدم رفتن زیر پام مردم و زنده شدم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
پسرم تنگ‌ماهی رو انداخت شکوند متنفرم از ماهی شدیدا چندشم میشه  فرش خیس شده امیدوارم تا صب خشک ...

اخ حق داری،،ولی حاطره میشه همین 🙂

هرکس عاشق شود صبر پیشه کند و عفاف بورزد،هنگام مرگ شهید مرده.

بخدا هر سال گریه میکنم میگم نخر میگ سفره بدون ماهی نمیشه  بچمم عاشق ماهی شده میگه مایه 😵‍💫😫 ...

🤣🤣🤣🤣 ببخشید عینننن خودمی منم هر چی گفتم نگیرین انگار ک نه

شما ماهی خوردن هم نمیخوری؟ 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
🤣🤣🤣🤣 ببخشید عینننن خودمی منم هر چی گفتم نگیرین انگار ک نه شما ماهی خوردن هم نمیخوری؟ 

ن نمیخورم ‌ب اونا هم‌نمیتونم نگاه کنم 

هرگز نمیخریم و‌نمیخوریم😵‍💫یدفه زفتم خونه مادرم یخچال رو باز کردم گوشت در بیارم از کشو شام بزارم دیدم ی چشم بهم نگا میکنه فقد خدارو‌شکر ک دس نزدم 

ماهی قزل الا یخ زده بود عوضی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیگ هیچوقت فریزر شون دس نمیزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز