سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
پسرم تنگماهی رو انداخت شکوند متنفرم از ماهی شدیدا چندشم میشه
فرش خیس شده امیدوارم تا صب خشک شه
هرجا میزارم هفت سین رو میره سراغش
خسته شدم بخدا همش بدو اینور جم کن اونور جم کن
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
بخدا هر سال گریه میکنم میگم نخر میگ سفره بدون ماهی نمیشه
بچمم عاشق ماهی شده میگه مایه 😵💫😫
حتی یبارم نگا نکردم بهشون تا امروز ک افتاد شکست فککزدم رفتن زیر پام مردم و زنده شدم
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
🤣🤣🤣🤣 ببخشید عینننن خودمی منم هر چی گفتم نگیرین انگار ک نه شما ماهی خوردن هم نمیخوری؟
ن نمیخورم ب اونا همنمیتونم نگاه کنم
هرگز نمیخریم ونمیخوریم😵💫یدفه زفتم خونه مادرم یخچال رو باز کردم گوشت در بیارم از کشو شام بزارم دیدم ی چشم بهم نگا میکنه فقد خداروشکر ک دس نزدم
ماهی قزل الا یخ زده بود عوضی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیگ هیچوقت فریزر شون دس نمیزنم