2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روش نيارزمانيكه تو گوشيشه نگاهت نا محسوس تو گوشيش باشه و وقتي نگاهت كرد خيلي خونسرد نگاهتو به ديواري چيزي بدوز و بگو بله؟تو فكر بودمبعد چند بار اين كارو بكن و وقتي همش نگاهت كرد كه ببينه حواست كجاست بگو نترس،به تنها چيزي كه نگاه نميكنم صفحه گوشي تو هستش ولي اگه چيز جالبي توش داره بده نگاه كنمبعدم تو يه موقعيت مناسب كه اگه خدايي نكرده مطمئن شدي به روش بيار و داد و بيداد و قهر كن

راهکارت تو حلق داعش  

به نظرم نی نی سایت بیش از. حد روت تاثیر. گذاشته اولا شاید. اصلا همسرت نبوده فرض کنیم همسرت هم باشه از. کجا معلوم ان خانم دوستش باشه 

شک و. بدبینی تا این حد هم خوب نیست نه کامل دیدید. همسرتونه نه میدونید. قضیه چیه 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

عزیزم نمی تونی به این چیزی که دیدی استناد کنی اگه بگی فقط رابطه ات از اینی که هست بدتر می کنی.فکر کن شوهرت بیاد همین حرف و در مورد شما بزنه به یکی و دیدم شبیه تو بود و ال وبل.....نمیشه عزیزم. اگه شک داری بهتره مدرک بیشتری جمع کنی تا عقدی تکلیفت مشخص بشه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

جدی دیبی؟ 

من یک هفته ای تقریبا نیومدم 

سه سال پیشم که سایت تغییرکرد خودم یکی ازاونایی بودم که تامدتهانیومدم

حالاهم همینطورشد

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
جدی دیبی؟ من یک هفته ای تقریبا نیومدم سه سال پیشم که سایت تغییرکرد خودم یکی ازاونایی بودم که تامدتهانیومدمحالاهم همینطورشد

دیروز. بعد. از. مناظره خیلی شلوغ بود.اما الان ظاهرا. خلوته دوستان زیادی قرار. گذاشتند تا چهارشنبه نیاند. سایت

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

جریان چیه چرا نیان هر چند خودم احساس می کنم دارم با کت شلوار شنا می کنم.سرعتش خوبه ها..اما یه جوری نچسبه شده سایت نمی دونم چرا

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

برامن اینجامثل موقعیه که نتم خیلی ضعیفه به محض اینکه میبینم بالانمیاد میذارم کنار. .....حوصله ندارم صبرکنم میرم بیرون. .....

البته باعث شده فعلاکتابخون حسابی بشم. ...خیلی وقت بودکتاب جزکتاب بچه داری و...چیزی نخونده بودم😃

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤