2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 49 پست
اتفاقاماه پنهان دیدم اون تاپیکو یه پست گذاشتم ورفتم. .....دیگه ندیدم چیشد

خوب بچه ها در. اعتراض به پاسخگو. نبودن مدیریت سایت را. تحریم کردند. البته دیروز. که واقعا شلوغ بود. تنها تفاوتش این بود. که دیگه کسی به روند. تغییرات سایت اعتراضی نداشت ظاهرا همه خوش و. خرم بودن. بیشتر. هم سایت دست ورودی های جدید. میچرخید. مخصوصا طرفداران اقای ریسی 😀😀

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اینم سوال کردن داره یه هفته دیگه که بالاخره میبینیش هر هفته که ماشین عوض نمیکنه اگه دیدی ماشین جدیدش همونیه که دیدی با جفت پا برو وسط پیشونیش

بعدشم چه عقدی هستین که یه هفته قهرین و تحمل میکنین بیشتر حس میکنم دوست پسرته تا نامزد .... با این شرایط اصلا درست نیست عروسی کنید 

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

راهکارت تو حلق داعش

من اوايل اوايل رابطه اين كارو كردم

اونم خيانت نبود،چون تو اينستا يكم زيادي از حد فالوور داره و يه شغل خاص و همش از شغلش عكس و فيلم ميزاره و دخترا هم كه ماشالا هزار ماشالا روشون كم نميشه با اينكه همه جا زده متاهل و اسم منو زده و همش از كادوهايي كه براي هم ميخريم فيلم ميزاره و عكس ميزاره ولي دخترا خيلي بد شدن بلا نسبت

اونم يه دختره براش كلي قلب فرستاده بود،اونم جواب داده بود ممنونم،ارادتمند شما

منم اين كارو كردم

جواب گرفتم خب😂😂😂😂

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻