2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ماشينش و هميشه عِوَض ميكنهالام يه هفته است نديدمش ماشين قبليشم يه هفته پيش برده بود صافكاريحتما ميخواسته عِوَض كنهاز اون طرف چون تو حركت بود كامل نديدماما حالت دست و مو گردن و هيكل شوهرم بود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چقدر دير به دير ميبينيش😱😳

من هر روز شوهرم ميبينم با اينكه نامزدمو حتي بعضي روزا تو دفتر و خونه هاي شوهرم ميمونم

كليد همه جا رو هم دارم و نگاه ميكنم همه جا رو

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

بنظرمنم چون خودت ازهیچی مطمئن نیستی نبایدبه روش بیاری 

اول مطمئن شوبعدبامدرک به روش بیاروهرکارخواستی بکن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خوب الان وقتي جواب نميده بعدش كه جواب بده مطمينن ميگه خواب بودماگه خودش هم بوده باشه نميگه من فلان جا بودم كه

چجوري از كاراي شوهرت مطلع نميشي؟

مجبورش كن بهت اطلاع بده

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻
خوب ماشينش و هميشه عِوَض ميكنهالام يه هفته است نديدمش ماشين قبليشم يه هفته پيش برده بود صافكاريحتما ميخواسته عِوَض كنهاز اون طرف چون تو حركت بود كامل نديدماما حالت دست و مو گردن و هيكل شوهرم بود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا میگی عِوَض  عَوَض درسته😁😁😁

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

امروزبعدازمدتهاامدم سایت. ....خیلیاظاهرانیستن......یادسه سال پیش افتادم....

استارتر لطفا نگرانیوفعلاازخودت دورکن باچشم بازترازاین بعد پیش برو

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤