2777
2789
عنوان

خیانت

1774 بازدید | 49 پست

با شوهرم مشكل داريم

تو دوران عقديم

من بيرون بودم يه ماشين ديدم يه نَفَر شبيه شوهرم يه دختر هم بغلش

يعني قيافه ي شوهرم و كامل نديدم

دستش رو فرمون بود منم پياده

ماشينم ماشين خودش نبود

اما ماشينشو عِوَض ميكنه هميشه

زنگ زدم جواب نداد حالا به روش بيارم

خودش بوده 😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو فعلا اگه میتونی ولی اگه من بودم شخصا میگفتم و همه چیز خراب میشد و اینم بگم مطمین نیستی نه شوهرتو دیدی نه ماشینش

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖

خوب ماشينش و هميشه عِوَض ميكنه

الام يه هفته است نديدمش 

ماشين قبليشم يه هفته پيش برده بود صافكاري

حتما ميخواسته عِوَض كنه

از اون طرف چون تو حركت بود كامل نديدم

اما حالت دست و مو گردن و هيكل شوهرم بود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به روش نيار

زمانيكه تو گوشيشه نگاهت نا محسوس تو گوشيش باشه و وقتي نگاهت كرد خيلي خونسرد نگاهتو به ديواري چيزي بدوز و بگو بله؟تو فكر بودم

بعد چند بار اين كارو بكن و وقتي همش نگاهت كرد كه ببينه حواست كجاست بگو نترس،به تنها چيزي كه نگاه نميكنم صفحه گوشي تو هستش ولي اگه چيز جالبي توش داره بده نگاه كنم

بعدم تو يه موقعيت مناسب كه اگه خدايي نكرده مطمئن شدي به روش بيار و داد و بيداد و قهر كن

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

عزیزم.رودر رو مچ میگیرن.انکار می کنن.شما که نه درست وحسالی  دیدی نه مطمینی .از الان جواب همسرت مشخصه.نه ماشینه ماشین خودش بوده نه قیافه صد درصد دیدی فقط یه احتمال 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1