2777
2789
عنوان

خواستگار

402 بازدید | 32 پست

من تاحالا خواستگار نداشتم ممکنه بعد عید تو اداره  برام خواستگار بیاد بچه ها من ازدواج رو دوست ندارم چون دردسرش زیاده ۳۷ سالمه قیافه ام بی بی فیس خیلی کوچیک میزنه اما بحاطر مشکلات زندگی خانوادگیم دوست ندارم ازدواج کنم بچه ها من پدرم ادم فوقالعاده بدبین نمیدونم با داماد چطور رفتلر میکنه بعد اینکه من جهاز مجبورم خودم بخرم بعد لینکه خونمون هم خیلی قدیمی و کلنگی  با اینکه محله مون خوبه ولی خونمون شکل مخروبه اس  برای خودمون عالیهون متراژش بالاست ولی بذای خواستگار نه بابای من حوصله  اسباب نو خریدن هم نداره راستش دلم نیست تقریبا طرف هم میشناسم نمیدونم 

جوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اصلی اینکه عاشق نیستی.بدون عشق و علاقه ازدواج کردن ریسکه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

۳۷ سالتونه بچه ک نیستید

اگه نخواید ازدواج کنید کسی نمیتونه مجبورتون کنه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

با خونه که نمیخواد ازدواج کنه. حالا میاد اگه خونه رو پسندید(چون خودتو دیده پسندیده) که مبارک باشه اگه نپسندید که هیچ ، به زندگیت ادامه بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین عزیزم اگه واقعا دلت باهاشه اخلاقشمص توعه  خوشت میاد آدم درستیه واقعا میتونی ی زندگی خوب داشته باشی ی آدم بدبین و ... نیس ازدواج کن مگه چ عیبی داره؟ 

بعدشم مگه طرف میخواد با خونتون ازدواج کنه؟ کسی ک تو فاز پز و مد و این چرتا نیس نه حرفی از این چیزا میزنم نه هم براش مهمه 

تو قرارع زنش بشی نه خونتون 

اگه یکم فهم و شعور داشته باشه البته

بعضی وقتا ادم به خاطر شرایطه که نمیخواد نه اینکه واقعا نخواد

حس میکنم حوصله استرس، کشمکشا شایدم بحثا ندارین

فک میکنین با موقعیتتون جور در نمیاد

یه زندگی اروم میخواین

ولی تهش همه چیو بسپار به خدا درس میشه

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن