2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست
خونه پدر مادرت ب شما چه ربطی داره؟ مگه خونه زندگیشون دسته تو بوده؟ اگه قرار کسی این مسایل براش مهم ب ...

واقع بین باشید فکر کنید برای برادرتون برین خواستگاری یه دختر خوب تحصیلکرده کارمند ولی خونه  شون درب داغون ولی کال خودشون بعد اینکه پدرشم یه نموره بدبین یه نموره نه خیلی بدبین 

ببین عزیزم اگه واقعا دلت باهاشه اخلاقشمص توعه  خوشت میاد آدم درستیه واقعا میتونی ی زندگی خوب دا ...

همه ابنها درست ولی واقع بین باشید  خودتون رو جای اون ادم بزارید یه لحظه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقع بین باشید فکر کنید برای برادرتون برین خواستگاری یه دختر خوب تحصیلکرده کارمند ولی خونه  شون ...

چون داریم همچین مورد عروسی تو فامیل نزدیک گفتم اتفاقا!!! 

نه یکی نه دوتام هستن ازین مورد ولی خودشون خیلی با اخلاق کدبانو و زندگی کنن

+خدایاشکرت🤍

بعضی وقتا ادم به خاطر شرایطه که نمیخواد نه اینکه واقعا نخواد حس میکنم حوصله استرس، کشمکشا شایدم بحث ...

دقیقا بببنید مشکل من فقط خونه نیست پدر من فوق العاده بی منطق وبدبین اصلا نمیدونم با دادماد چطور رفتار کنه 

منم ۳۵ ام مجرد بابام صد تا اخلاق بد داره ابروریزی میکنه ... منم ازدواج کنم خودم باید جهاز بخرم خوش به حال اونایی که بدون هیچ دردسری ازدواج کردن و باباشون همه کاری براشون کرده

در مورد خونتون خودت دست به کار شو مثلا وامی چیزی بگیرید یه کم بازسازی کنید وسایل تو خونه بخر 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
همه ابنها درست ولی واقع بین باشید  خودتون رو جای اون ادم بزارید یه لحظه

می‌دونم سخته البته از نظر تو حق هم داری 

ولی خب باید اصل قضیه رو دید 

اینکه تو بابت وضعیت خونتون نباید بدهکار بقیه باشی 

منم ۳۵ ام مجرد بابام صد تا اخلاق بد داره ابروریزی میکنه ... منم ازدواج کنم خودم باید جهاز بخرم خوش ب ...

در حد بازسازی بود میخریدم وانجام میدادم کلا باید بریزی از اول بسازی 

منم ۳۵ ام مجرد بابام صد تا اخلاق بد داره ابروریزی میکنه ... منم ازدواج کنم خودم باید جهاز بخرم خوش ب ...

بابای من از لحاظ اینکه به فکر بچه اشه عین پدر براردارن لیلا وقتی اون فیلم رودیدم انگار واقعیت خونه ما بود 

دقیقا بببنید مشکل من فقط خونه نیست پدر من فوق العاده بی منطق وبدبین اصلا نمیدونم با دادماد چطور رفتا ...

انشالله به هرکی که خواستین ج مثبت بدین

باید سعی کنین از زمان خواستگاری تا عروسی مدیریت کنین کنترل روشون داشته باشین ، یکم بپزینشون😁

بعدم دیگه میرین خونه خودتون

اگه خواهر دارین ازش کمک بگیرین

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
نه بابا بفروشیم باید بریم جای کوچیک عادت به جای کوچیک‌هم نداریم بابای من کل پول رو هدر مبده

چقدر شبیه همیم ما هم یه کلنگی داشتیم بابام فروخت پولش نابود کرد الان اپارتمانیم

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚