من تاحالا خواستگار نداشتم ممکنه بعد عید تو اداره برام خواستگار بیاد بچه ها من ازدواج رو دوست ندارم چون دردسرش زیاده ۳۷ سالمه قیافه ام بی بی فیس خیلی کوچیک میزنه اما بحاطر مشکلات زندگی خانوادگیم دوست ندارم ازدواج کنم بچه ها من پدرم ادم فوقالعاده بدبین نمیدونم با داماد چطور رفتلر میکنه بعد اینکه من جهاز مجبورم خودم بخرم بعد لینکه خونمون هم خیلی قدیمی و کلنگی با اینکه محله مون خوبه ولی خونمون شکل مخروبه اس برای خودمون عالیهون متراژش بالاست ولی بذای خواستگار نه بابای من حوصله اسباب نو خریدن هم نداره راستش دلم نیست تقریبا طرف هم میشناسم نمیدونم
خونه پدر مادرت ب شما چه ربطی داره؟ مگه خونه زندگیشون دسته تو بوده؟ اگه قرار کسی این مسایل براش مهم ب ...
واقع بین باشید فکر کنید برای برادرتون برین خواستگاری یه دختر خوب تحصیلکرده کارمند ولی خونه شون درب داغون ولی کال خودشون بعد اینکه پدرشم یه نموره بدبین یه نموره نه خیلی بدبین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۳۵ ام مجرد بابام صد تا اخلاق بد داره ابروریزی میکنه ... منم ازدواج کنم خودم باید جهاز بخرم خوش به حال اونایی که بدون هیچ دردسری ازدواج کردن و باباشون همه کاری براشون کرده
در مورد خونتون خودت دست به کار شو مثلا وامی چیزی بگیرید یه کم بازسازی کنید وسایل تو خونه بخر