2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا کلا دروغه ساده نباشید ادمینی نیاز به آموزش نداره فقط باید یه سیستم خونگی داشته باشید ادیت فتو مبتدی بلد باشید اصلا پول به اینا ندید 

البته من تو بحر این کارها نیستم ولی تاجایی ک میدونم گفتم

پروژه داد بعدش؟

باید آزمون داد قبول شدی پروژه میدع من هنوز آزمون ندادم چون فقط میشع ی بار آزمون داد میترسم قبول نشم و دیگع نتونم آزمون بدم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من خیلی از این دوره های هدمینی خرید کردم دریغ از یه کارفرما تو یوتیوب مفتی یاد میدن

آره یکی از دوستامم بهم گفت ثبت نام کرده تو همین دوره ولی بعدش پروژه ندادن یا گفتن باید صبر کنید و اینا کلاهبرداری محضه گویا

منم خیلی دلم میخواد یه کار پاره وقت داشته باشم نمیدونم چیکار کنم وقتشو ندارم برم بیرون کلاس ادمینی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اینا کلا دروغه ساده نباشید ادمینی نیاز به آموزش نداره فقط باید یه سیستم خونگی داشته باشید ادیت فتو م ...

متاسفانه الان بیشتر نوجوونا بابت هزینه های گزاف و نجومی کنکور و اینا مجبورن برن سمتشون ایناهم که بازارشون گرم فقط کلاهبرداری