2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حافظه  گوشیت پر نشده😄

یه کاربر دیگه ی دیشب عکس گل گذاشته بود خیلی قشنگ بود پیشنهاد دادم از حشرات رو هم بگیره خیلی قشنگ بود برای همین رفتم سراغ کامپیوتر و عکس برداشتم...... اینم خودم گرفتم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اینجا بردمشون پارک جایزشون که بچه خوبی بودن خیلی کیف کرده بودن بعدش که بزرگ شدن اون دوتا خروس رو پار ...

عکس از نزدیک بزار بگم کدوم مرغ می شه کدوم خروس

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
واییی👀😬نترسیدی،تازه مترش هم کردی😂

ذوق کرده بودم تازه . بردم توی خونه به مادرم نشون بدم که ابرومو برد . اوردم اش عکس گرفتم بردم نشونش دادم .

بلد نیستم تاپیک بزنم  به نظرتون چجوری به مادر شوهرم بگم برام عیدی بیاره؟و اصلا رسم عیدی دارن ب ...

اصلا نگو بهشون مخصوصا که تازه عقد کردی و تازه عروسی سیاست داشته باش اصلا چیزی نگو ...شاید بیارن خودشون ...خیلی چیزا هم ب مادر شوهر نگو با شوهرت بیشتر حرف بزن مثلا اگه نخریدن بگو من فلان چیزو دوس دارم یا مثلا رفتین بیرون بگو بریم فلان لباسو نگا کنیم اینجوری...

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
خوب چرا جوجه کشی میکنن تخم مرغش روبفروشن

این جوجه رنگیا اکثرا خروسن مگر یدونه از دستشون رد بشه ، جوجه های تخمگذار رو جدا میکنن مرغداریا و خروسارو رنگ میکنن میفروشن یا اینکه فشرده مبکنن میشه پودر گوشت چون آی وی اف ندارن که بدونن کدوم مرغه کدوم خردس وقتی بدنیا بیاد میفهمن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

وای نه واقعا؟؟ چن سال پیش دفن کرده بودن جوجه هارو دلم کباب شد براشوننن 

آره پروتئین داره میریزن دام بخوره یا پودرش میکنن میریزن تو استخر ماهی پرورشی

خب بخرین هم میمیره ناراحتیش میمونه باهات. خیلی شانس داشته باشی خروس شه

اکثرشون خروسه دیگه ، آره چون رنگ خوردن تو چند روزگی ضعیف شدن ، من پارسال خریدم جفتشون مردن 

عکس اولی بهتره اونجا بزرگتر شدن اما توی این عکس نمی شه تشخیص داد قشنگ . اما خروس ها سریعتر از جوجه مرغ تاج شون بزرگ تر ، پهن تر و قرمز تر می شه . قلم پای جوجه خروس یه خورده درشتره . جوجه خروس دم اش رو به بالاست و جوجه مرغ رو به پایین تره . بهترین حالت اینکه 3 مرغ بشه 1 خروس . 

عکس اولی بهتره اونجا بزرگتر شدن اما توی این عکس نمی شه تشخیص داد قشنگ . اما خروس ها سریعتر از جوجه م ...

سیاهه مرغ شد سمت چپ و جلویی خروس سمت راستی هم به لقاءالله پیوست😁

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن