2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست
از جوجه گی بزرگ کنی دیگه نمی ترسی یا کمتر می ترسی . خریدی جوجه رسمی بگیر چون جوجه ماشینی ها اغلب اشو ...

اه چجوری دلشون میاد اخه خودشون خود ب خود بمیرن بهتره تا بیان اینجوریشون کنن😭

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

کود مرغی داده بودم باغچه کرم خاکی هاش تبدیل شده بودن به مار

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ دوروبر 2 تومنه نی نی شو بخوای بخری 1 و 500 یا کمتر چرااا بچه های خوبین بخدا😂🥹

عه چه خوب ...باید گریه کنم تا نامزدم برام بگیره😁😂

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

اینجا بردمشون پارک جایزشون که بچه خوبی بودن خیلی کیف کرده بودن بعدش که بزرگ شدن اون دوتا خروس رو پارسا خیلی غیرتی بودن همش به هم میپردین منم نزدیک پارسا میشدم می‌پریدن رو سرم که نزدیکش نشم🥺

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
عه چه خوب ...باید گریه کنم تا نامزدم برام بگیره😁😂

فیلم رقصیدن و حرف زدناشو نگاه کن ذوق مرگ میشی قول میدم😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

کود مرغی داده بودم باغچه کرم خاکی هاش تبدیل شده بودن به مار

حافظه  گوشیت پر نشده😄

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اینم گلی خانم من❤  عاشق رنگ زرد هست💛

الحق که گله🥲💛🤍

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

وای بطنبلنماژلمژقطعثطفنژاکزگتزتکزک😍😍🥹

ترجمه اش چی میشه😂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اه چجوری دلشون میاد اخه خودشون خود ب خود بمیرن بهتره تا بیان اینجوریشون کنن😭

چون خروس صرفه ی اقتصادی نداره . سایزش بزرگ تر می شه . چون مرغ تخم می زاره اونا نه  . خوب مثلا استفاده ی بهینه می کنند و تبدیل می کنند به خوراک طیور و می دن به جوجه مرغ ها . زیاد طول نمی کشه در کسری از ثانیه راحت می شن😢

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .