2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

همشون موقع رنگ شدن مریض میشن. اخرش میمیرن غمش میمونه برا تو. طوطی بخر حداقل

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

هست

خواهر زادم دوتا اردک گرفته دیروز داشت تو حیاط باهاشون بازی میکرد دیدم صداشون نمیاد رفتم دیدم اردک هارو انداخته تو ظرف آب شنا کنن اردکا رفتن ته ظرف و تکون نمیخورن 😐 بدو بدو رفتم درشون آوردم فشارشون دادم آب از دهنشون اومد بیرون سشوار کشیدم به هوش اومدن

به موقع رسیدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ما نخریم پودرش میکنن میدن به دام 

خب بخرین هم میمیره ناراحتیش میمونه باهات. خیلی شانس داشته باشی خروس شه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

همشون موقع رنگ شدن مریض میشن. اخرش میمیرن غمش میمونه برا تو. طوطی بخر حداقل

از شانس گند من هروقت گرفتم چند تاش مرد باغی هم خروس جنگی  شدن دنبالم میکردن نوک بزنن 🥲🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اگه نخریم دیگه کم کم همچین جوجه هاییو تولدنمیکنن

👌👌👌👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خیلی دوس دارم اخههه

منم قبلا خیلی دوس داشتم 3 تا گرفتم خیلی قشنگ بهشون رسیدم تا 2 ماه نگه داشتم یهو هرکدوم یه روز مردن. واقعا دپرس میشی