2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست
از شانس گند من هروقت گرفتم چند تاش مرد باغی هم خروس جنگی  شدن دنبالم میکردن نوک بزنن 🥲🤣🤣🤣

باز تو تونستی خروسشون کنی حداقل😂🥲💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ما نخریم پودرش میکنن میدن به دام 

وای نه واقعا؟؟

چن سال پیش دفن کرده بودن جوجه هارو دلم کباب شد براشوننن 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا خیلی دوس داشتم 3 تا گرفتم خیلی قشنگ بهشون رسیدم تا 2 ماه نگه داشتم یهو هرکدوم یه روز مردن. ...

اینکه تو خونه یک حیون ویا پرنده باشه خیلی خوبه چون درد و بلا میخوره به اونا و می میرن ، وگرنه به صاحب خونه می‌خوره 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منم قبلا خیلی دوس داشتم 3 تا گرفتم خیلی قشنگ بهشون رسیدم تا 2 ماه نگه داشتم یهو هرکدوم یه روز مردن. ...

چه غم انگیز😥💔

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
اینکه تو خونه یک حیون ویا پرنده باشه خیلی خوبه چون درد و بلا میخوره به اونا و می میرن ، وگرنه به صاح ...

نه عزیزم اینجوری نگو اینا خرافاته. 

جوجه رنگی و اردک و بلدرچین کلا همه جوره میمیرن چون مریضن. ولی هرکیو ببینی طوطی داره بالای 5 تا 10 سال زنده میمونه محیط هم شاد نگه میداره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چه غم انگیز😥💔

حالا خود دانی من که میگم داغون میشی

این عکس برای چند سال پیشه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .