کود مرغی داده بودم باغچه کرم خاکی هاش تبدیل شده بودن به مار
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
اینجا بردمشون پارک جایزشون که بچه خوبی بودن خیلی کیف کرده بودن بعدش که بزرگ شدن اون دوتا خروس رو پارسا خیلی غیرتی بودن همش به هم میپردین منم نزدیک پارسا میشدم میپریدن رو سرم که نزدیکش نشم🥺
باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
اه چجوری دلشون میاد اخه خودشون خود ب خود بمیرن بهتره تا بیان اینجوریشون کنن😭
چون خروس صرفه ی اقتصادی نداره . سایزش بزرگ تر می شه . چون مرغ تخم می زاره اونا نه . خوب مثلا استفاده ی بهینه می کنند و تبدیل می کنند به خوراک طیور و می دن به جوجه مرغ ها . زیاد طول نمی کشه در کسری از ثانیه راحت می شن😢
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .