2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست
بازارهای اینجا از دو هفته پیش جوجه اوردن.هم محلی هم رنگی بچهام دیدن.دوتا گرفتن....ولی دمار از روزگا ...

نه متاسفانه اینجا نیست ...دلم خیلی میخواد اصلا 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این ها هم آموزش رانندگی می دادم گذاشته بودمشون رو فرمان . البته این ها رو خریده بودم

🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

جووووو چه خوشمله😍  به کیوی هم میخوره ها😅🤣

اره ولی دیدم همه میذارن گفتم یکم تنوع بدم😂😂 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم  بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم  یه ...

واییی چه بد 😰

چه گوگولیه🥲🧡

بیا ازینا بخر خیلی بچه های خوبین. هم اروم و بی صداعه هم کیوته هم وابسته ت میشه. تازه حرف هم میزنه😂💚

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

سه تاش بزرگ شد مشکیه مرغ شد اسمش پارسا بود بعد اون دوتا که اسم دخترونه گذاشتم خروس شدن😁

چ جالب دخترا خروس شدن😂😂😁

واااای الهی بمیرم کی اینکارو کرده بود طفلیا🤦‍♀️💔

خدا نکنه عزیزم

پدر و مادر محترم 

تازه نکردن بگن مثلا رفتن بیرون 

گم شدن 

یا کسی برده 

گفتن بزرگ شدن دیگه سر بریدیم

[QUOTE=332456259]من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم  بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم  یه ...[/QUOTE

آیی به خدا خیلی غمگینه

مثل اینکه بهترین کس زندگیت را از دست داده باشی 

اگه من جات بودم تا 3 ماه غذا نمی خوردم 

من از اینا میترسم شدید ...فقط از جوجه نمیترسم راحت میگیرم دستم😂😂

از جوجه گی بزرگ کنی دیگه نمی ترسی یا کمتر می ترسی . خریدی جوجه رسمی بگیر چون جوجه ماشینی ها اغلب اشون خروس در می آن (چون جوجه های نر رو برای پرورش نگه نمی دارن و اون ها رو زنده زنده آسیاب می کنند یا رنگ شون می کنند و می فروشن) جوجه ی رسمی گوشت اش بیشتر و گرون تر از ماشینی هست اش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
🤣🤣🤣🤣

شوخی بود

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خدا نکنه عزیزم پدر و مادر محترم  تازه نکردن بگن مثلا رفتن بیرون  گم شدن  یا ...

ای داد🤦‍♀️ خیلی حس بدیه اونم تو بچگی. روح بچه زخم میشه

چند خریدی؟ از اینا نمیزارن من بخرم🥲🥹🥹

بزرگ دوروبر 2 تومنه نی نی شو بخوای بخری 1 و 500 یا کمتر

چرااا بچه های خوبین بخدا😂🥹