2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 104 پست
من جوجه کوشولو میخوام که کیوتن اینا ترسناکن😁😂

اینجا تخم مرغ گذاشتم زیر بوقلمون کرچ در آمده  دو روزشون هست اینجا

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
گُلی اسم دخترونه دیگه

عه اره راس میگی😐...اخه ما یکی از فامیلامون داره مادس و اصلا حرف نمیزنه فقط اسم خودشو میگه اونم خیلی کم شنیدم نرا زیاد حرف میزنن

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخخخ توروحش 🤣🤣🤣🤣🤣 گلی من اصلا رومن کار خرابی نمیکنه ولی بره رو همسرم کارخرابی کرده ، بنده خدا ...

اره منم همینطور خداروشکر البته بعضی وقتا سوتی میده🤣💔. گلی چه قشنگه اسمش حالا من شیوید😐😂😂 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عه اره راس میگی😐...اخه ما یکی از فامیلامون داره مادس و اصلا حرف نمیزنه فقط اسم خودشو میگه اونم خیلی ...

آره ، باید باهاش کار کنی تا حرف بزنه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من جوجه کوشولو میخوام که کیوتن اینا ترسناکن😁😂

خروس ام از نمای نزدیک . یادش بخیر

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اره منم همینطور خداروشکر البته بعضی وقتا سوتی میده🤣💔. گلی چه قشنگه اسمش حالا من شیوید😐😂😂 

😚

رو چه حساب گذاشتی شیوید😆

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بازارهای اینجا از دو هفته پیش جوجه اوردن.هم محلی هم رنگی

بچهام دیدن.دوتا گرفتن....ولی دمار از روزگارشون دراوردن

بیچاره ها ولی هنوز زنده هستن!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
😚 رو چه حساب گذاشتی شیوید😆

رو این حساب🥲💚

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

همشون موقع رنگ شدن مریض میشن. اخرش میمیرن غمش میمونه برا تو. طوطی بخر حداقل

من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم 

بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم 

یه روز که از مدرسه برگشتیم نبودشون 

بعد متوجه شدیم سرشون رو بریدن و غذا درست کردن🥺

ما اونروز غذا نخوردیم از ناراحتی 

به این ها هم آموزش رانندگی می دادم گذاشته بودمشون رو فرمان . البته این ها رو خریده بودم

رو این حساب🥲💚

جووووو چه خوشمله😍 

به کیوی هم میخوره ها😅🤣

من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم  بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم  یه ...

واااای الهی بمیرم کی اینکارو کرده بود طفلیا🤦‍♀️💔