2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست
من جوجه کوشولو میخوام که کیوتن اینا ترسناکن😁😂

اینجا تخم مرغ گذاشتم زیر بوقلمون کرچ در آمده  دو روزشون هست اینجا

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
گُلی اسم دخترونه دیگه

عه اره راس میگی😐...اخه ما یکی از فامیلامون داره مادس و اصلا حرف نمیزنه فقط اسم خودشو میگه اونم خیلی کم شنیدم نرا زیاد حرف میزنن

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ توروحش 🤣🤣🤣🤣🤣 گلی من اصلا رومن کار خرابی نمیکنه ولی بره رو همسرم کارخرابی کرده ، بنده خدا ...

اره منم همینطور خداروشکر البته بعضی وقتا سوتی میده🤣💔. گلی چه قشنگه اسمش حالا من شیوید😐😂😂 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عه اره راس میگی😐...اخه ما یکی از فامیلامون داره مادس و اصلا حرف نمیزنه فقط اسم خودشو میگه اونم خیلی ...

آره ، باید باهاش کار کنی تا حرف بزنه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من جوجه کوشولو میخوام که کیوتن اینا ترسناکن😁😂

خروس ام از نمای نزدیک . یادش بخیر

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اره منم همینطور خداروشکر البته بعضی وقتا سوتی میده🤣💔. گلی چه قشنگه اسمش حالا من شیوید😐😂😂 

😚

رو چه حساب گذاشتی شیوید😆

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بازارهای اینجا از دو هفته پیش جوجه اوردن.هم محلی هم رنگی

بچهام دیدن.دوتا گرفتن....ولی دمار از روزگارشون دراوردن

بیچاره ها ولی هنوز زنده هستن!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
😚 رو چه حساب گذاشتی شیوید😆

رو این حساب🥲💚

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

همشون موقع رنگ شدن مریض میشن. اخرش میمیرن غمش میمونه برا تو. طوطی بخر حداقل

من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم 

بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم 

یه روز که از مدرسه برگشتیم نبودشون 

بعد متوجه شدیم سرشون رو بریدن و غذا درست کردن🥺

ما اونروز غذا نخوردیم از ناراحتی 

به این ها هم آموزش رانندگی می دادم گذاشته بودمشون رو فرمان . البته این ها رو خریده بودم

رو این حساب🥲💚

جووووو چه خوشمله😍 

به کیوی هم میخوره ها😅🤣

من مدرسه میرفتم دوتا خریدیم برا من و داداشم  بزرگشون کردیم چند ماه مراقبشون بودیم  یه ...

واااای الهی بمیرم کی اینکارو کرده بود طفلیا🤦‍♀️💔