2777
2789
عنوان

جوجه رنگی🥹🐣💚

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 104 پست
نه عزیزم اینجوری نگو اینا خرافاته.  جوجه رنگی و اردک و بلدرچین کلا همه جوره میمیرن چون مریضن. ...

دیگه خودت می دونی 

من عروس هلندی دارم هر روز صبح  که آفتاب میزنه پرواز میکنه میاد کنار من صدام میکنه میگه منو ناز کن بعد که نازش میکنم میخوابه رومن 😅🤣🤣🤣😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جوجه کوشولو میخوام که کیوتن اینا ترسناکن😁😂

غیر قابل قبول 🤣😂😂😂😂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منو یاد جوجم انداختین اسمش بچه بود خیلی باهوش و دستی بود تا بغلش نمیکردم نمیخوابید با چه ذوقی میومد می‌پرید رو پام غذا بهش بدم بزرگش کردم شد خروس البته محلی بود چون قوقولی زیاد می‌کرد گفتم شاید همسایه ها ناراحت بشن واگذارش کردم ببرن روستاها دلم براش تنگ شد🥺

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
منو یاد جوجم انداختین اسمش بچه بود خیلی باهوش و دستی بود تا بغلش نمیکردم نمیخوابید با چه ذوقی میومد ...

وای دلممم😍

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
آخییی

اسمش گُلی هست ،هر روز میاد منو از خواب شیرین بیدار میکنه ، اصلا طرف همسرم و دخترم نمیره ، درقفسش بسته باشه میگه مامااااان بدو بدو بدو 😍😬

دیگه خودت می دونی  من عروس هلندی دارم هر روز صبح  که آفتاب میزنه پرواز میکنه میاد کنار من ...

منم گرینچیک دارم برعکس عروس تو مال من به شدت بددهن و پرروعه پا میشه بالاسرم میگه بدو پی پی یا پی پی کن😑 میگه یعنی بلند شو منو ببر دسشویی😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عه بزرگ شده؟

بله همشون رو از جوجگی بزرگ کردم اون بوقلمون نر رو خودم تخم مادرشو گذاشتم زیرش در آمده

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اسمش گُلی هست ،هر روز میاد منو از خواب شیرین بیدار میکنه ، اصلا طرف همسرم و دخترم نمیره ، درقفسش بست ...

نره یا مادس؟

منم گرینچیک دارم برعکس عروس تو مال من به شدت بددهن و پرروعه پا میشه بالاسرم میگه بدو پی پی یا پی پی ...

خخخخخ توروحش 🤣🤣🤣🤣🤣

گلی من اصلا رومن کار خرابی نمیکنه ولی بره رو همسرم کارخرابی کرده ، بنده خدا میگه بیا اینم شانس منه 🤭🤣🤣

خخخخخ توروحش 🤣🤣🤣🤣🤣 گلی من اصلا رومن کار خرابی نمیکنه ولی بره رو همسرم کارخرابی کرده ، بنده خدا ...

وایی😂😂