2777
2789
عنوان

دلم میخواد برا کنکور شروع کنم 😔

1089 بازدید | 47 پست

ولی ۲۰ سالم شده و دانشجو هستم درسام سخته ولی دلم میخواد پزشکی بخونم واقعا دلم میخواد ایندفعه دیگه جدی بخونم ن مثل دو دفعه پیش که جدی نمی گرفتم 

و خب میترسم مثل دو دفعه قبل جدی نگیرم بدبخت شم همین رشترو هم نتونم بخونم.... 

بنظرتون کارم اشتباهه دوباره بخوام بخونم؟ 🥺

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چه اشتباهی از همین الان شروع کن و تا کنوور تیر چن تا مبحث مهم بخون قطعا موفق میشی    

چقدر منطقی 😀

عشقم ترمیم و‌هزار کوفت و زهرمار دارا کجاشو‌بگیره‌

اسی چی میخونی 

She is working on a bio...

منم یازدهمم دلم میخواد جدی بخونم برا کنکور ولی چن‌روز بعد انرژی ندارم از جام پاشم متاسفانه 

زوده فعلا از تیر شروع کن درست بخون الان خسته میشی تا تیر هر چقدر میتونی خوش بگذرون و اینور اوتور ولی بعدش درست بشین بخون

منم یازدهمم دلم میخواد جدی بخونم برا کنکور ولی چن‌روز بعد انرژی ندارم از جام پاشم متاسفانه 

واییی ن تورو خدا بخون بعداً حسرت میخوری پاشو بخون جدییی باش واقعا دلم برا خودم میسوزه آنقدر درگیر احساسات زودگذر بودم توی دوران دبیرستان و درس نخوندمو.... 

بخون حتما 🤍🤍

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...
چقدر منطقی 😀 عشقم ترمیم و‌هزار کوفت و زهرمار دارا کجاشو‌بگیره‌ اسی چی میخونی 

همه جاشو خرداد ترمیم کنه بقیشم برا کنکور بخونه اگه صفرم باشه از الان روزی ۵ ۶ ساعت برا نهایی بخونه و یه معدل خوب بگیره و درصد کنکور ۳۰ ۴۰ قطعا پزشکی قبوله  

خب شروع کن عزیزم منم تازه شروع کردم

جدی شما چند سالتونه؟ دیر نیست اخه؟ خیلی میترسم من یکسالی هست دیگه درس نخوندم واسه کنکور تجربی 

شما کنکور تجربی میخواید شرکت کنید؟

زوده فعلا از تیر شروع کن درست بخون الان خسته میشی تا تیر هر چقدر میتونی خوش بگذرون و اینور اوتور ولی ...

امتحان نهایی خراد و تاثیر قطعی تو کنکور نمیذاره عزیزم

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

یه برنامه بچین چند تا کتابو بخون ببین کم نمیاری ، حوصله داری ؟ بعد اگر دیدی میتونی پرقدرت بخونی و هزینه کتاب کنکور و کلاس و اینا کنی مرخصی بگیر بخون . 

انصراف نده چون اگر یه درصد نشه این رشته رو هم از دیت میدی .

همه جاشو خرداد ترمیم کنه بقیشم برا کنکور بخونه اگه صفرم باشه از الان روزی ۵ ۶ ساعت برا نهایی بخونه و ...

۵ ۶ ساعت واسه نهایی بخونه 

۵ ۶ ساعت واسه کنکور از نظر شما تو روزی ۵ ۶ ساعت میشه در کنکور تجربی ۴۰ زد ؟ احتمالا یا کنکور ندادی تا حالا یا تجربی نبودی 

She is working on a bio...