2777
2789
عنوان

دلم میخواد برا کنکور شروع کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 47 پست
همه جاشو خرداد ترمیم کنه بقیشم برا کنکور بخونه اگه صفرم باشه از الان روزی ۵ ۶ ساعت برا نهایی بخونه و ...

نه عزیزم کی میگه درصد ۳۰. ۴۰ پزشکی قبولِ 

پارسال دخترمن درصداش ۳۱ به بالا بود سه رشته ی تاپ رو نیورد 

رشته های پیرا پزشکی رو آورد

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یازدهمتو با تست بخون حتی اگ دهم خوب نیستی ولش کن و تابستون یازدهمتو از دست نده و پایه رو جمع کن. ا ...

حتما‌اینکارو‌میکنم

فقط باید تا خرداد یازدهم تشریحی جمع کنم

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
نه عزیزم کی میگه درصد ۳۰. ۴۰ پزشکی قبولِ  پارسال دخترمن درصداش ۳۱ به بالا بود سه رشته ی تاپ رو ...

احتمالا بد انتخاب رشته کردن وگرنه من کسی میشناسم با درصد زیست ۲۰ و معدل خیلی خوب پزشکی دولتی میخونه   

کامپیوتر  آره واقعا هزار تا چیز هست که من انجام ندادم

چی بهتر از کامپیوتر

پزشکی ظاهر خوبی داره 

اما این تایم رو اگر بذاری و مقاله ی خوب حوزه هوش مصنوعی بنویسی خیلی سریعتر به مسیر پیشرفت میرسی

حتما‌اینکارو‌میکنم فقط باید تا خرداد یازدهم تشریحی جمع کنم

دقیقا همینه الان تو فقط باید روی یک چیز وقت بزاری اونم‌خرداد یازدهمته چون تاثیر داره توی کنکور

سست نباش من تابستون خوندما ولی شل و‌ ول 

درگیر دوست و رفیق شدم که تو چقد خوندی من چقد‌خوندم

اینا منو عقب انداخت 

سستی و دنباله روی رفیقام بودن منو عقب انداخت

۶۰ درصد 

جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟

بعد ببخشید یه سوال دیگه باید چجوری بری باز امتحان بدی مثلا تو همون مدرسه ای که درس خوندی بری امتحان بدی یا کجا شرایطش چیه

هیچ🥀
جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟ ...

بله برای امسال فقط دوازدهم باید ترمیم شه و سال بعد یازدهم هم اضافه میشه

واقعیتش نمیدونم ولی بعید میدونم همون مدرسه ای باشه که بودین

احتمالا بد انتخاب رشته کردن وگرنه من کسی میشناسم با درصد زیست ۲۰ و معدل خیلی خوب پزشکی دولتی میخونه ...

واسه چه سالی؟

پارسال بخاطر معدل و اینا گند زدن به کنکور وگرنه بااین درصد دخترمن رتبش باید هزارو خورده ای میشد وصد درصد پزشکی میورد 

خیلی بچه ها رو گذاشتن تو منگنه با این کارشون 

شرط معدلو ترمیمو کوفت وزهرمار 

امسال و سال دیگه که دیگه بدتره 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟ ...

باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی 

دقیقا همینه الان تو فقط باید روی یک چیز وقت بزاری اونم‌خرداد یازدهمته چون تاثیر داره توی کنکور سست ...

میخوام‌برنامه مدرسمون رو ول کنم و خودم‌جمع بندی کنم 

که‌اونم‌هرماه یه کارنامه میدن و آبروی آدم‌میره 

ولی بیخیالش میشم

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی 

خب یعنی باید بازم امتحان بدم سال بعد که بعضیا میگن هم یازدهم هم دوازدهم باید ترمیم معدل انجام بدی چجوری دو تاشو باهم امتحان بدیم یعنی هم یازدهم هم دوازدهم تو به ماه

هیچ🥀
خب یعنی باید بازم امتحان بدم سال بعد که بعضیا میگن هم یازدهم هم دوازدهم باید ترمیم معدل انجام بدی چج ...

اینو دیگه نمیدونم چون سال دیگه برا اولین باره که میخوان اجراش کنن