2yasebanafsh مدیر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 361 عنوان دلم میخواد برا کنکور شروع کنم 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 47 پست ولی ۲۰ سالم شده و دانشجو هستم درسام سخته ولی دلم میخواد پزشکی بخونم واقعا دلم میخواد ایندفعه دیگه جدی بخونم ن مثل دو دفعه پیش که جدی نمی گرفتم و خب میترسم مثل دو دفعه قبل جدی نگیرم بدبخت شم همین رشترو هم نتونم بخونم.... بنظرتون کارم اشتباهه دوباره بخوام بخونم؟ 🥺 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵... 1402/12/29 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4090 همه جاشو خرداد ترمیم کنه بقیشم برا کنکور بخونه اگه صفرم باشه از الان روزی ۵ ۶ ساعت برا نهایی بخونه و ... نه عزیزم کی میگه درصد ۳۰. ۴۰ پزشکی قبولِ پارسال دخترمن درصداش ۳۱ به بالا بود سه رشته ی تاپ رو نیورد رشته های پیرا پزشکی رو آورد ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 یازدهمتو با تست بخون حتی اگ دهم خوب نیستی ولش کن و تابستون یازدهمتو از دست نده و پایه رو جمع کن. ا ... حتمااینکارومیکنمفقط باید تا خرداد یازدهم تشریحی جمع کنم ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
ftm1234 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 639 نه عزیزم کی میگه درصد ۳۰. ۴۰ پزشکی قبولِ پارسال دخترمن درصداش ۳۱ به بالا بود سه رشته ی تاپ رو ... احتمالا بد انتخاب رشته کردن وگرنه من کسی میشناسم با درصد زیست ۲۰ و معدل خیلی خوب پزشکی دولتی میخونه
mry__hn عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 125 کامپیوتر آره واقعا هزار تا چیز هست که من انجام ندادم چی بهتر از کامپیوترپزشکی ظاهر خوبی داره اما این تایم رو اگر بذاری و مقاله ی خوب حوزه هوش مصنوعی بنویسی خیلی سریعتر به مسیر پیشرفت میرسی
تح_قیز عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 8118 حتمااینکارومیکنم فقط باید تا خرداد یازدهم تشریحی جمع کنم دقیقا همینه الان تو فقط باید روی یک چیز وقت بزاری اونمخرداد یازدهمته چون تاثیر داره توی کنکورسست نباش من تابستون خوندما ولی شل و ول درگیر دوست و رفیق شدم که تو چقد خوندی من چقدخوندماینا منو عقب انداخت سستی و دنباله روی رفیقام بودن منو عقب انداخت
samaaa78 عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 1172 ۶۰ درصد جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟بعد ببخشید یه سوال دیگه باید چجوری بری باز امتحان بدی مثلا تو همون مدرسه ای که درس خوندی بری امتحان بدی یا کجا شرایطش چیه هیچ🥀
ftm1234 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 639 جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟ ... بله برای امسال فقط دوازدهم باید ترمیم شه و سال بعد یازدهم هم اضافه میشهواقعیتش نمیدونم ولی بعید میدونم همون مدرسه ای باشه که بودین
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4090 احتمالا بد انتخاب رشته کردن وگرنه من کسی میشناسم با درصد زیست ۲۰ و معدل خیلی خوب پزشکی دولتی میخونه ... واسه چه سالی؟پارسال بخاطر معدل و اینا گند زدن به کنکور وگرنه بااین درصد دخترمن رتبش باید هزارو خورده ای میشد وصد درصد پزشکی میورد خیلی بچه ها رو گذاشتن تو منگنه با این کارشون شرط معدلو ترمیمو کوفت وزهرمار امسال و سال دیگه که دیگه بدتره ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ftm1234 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 639 واسه چه سالی؟ پارسال بخاطر معدل و اینا گند زدن به کنکور وگرنه بااین درصد دخترمن رتبش باید هزارو خور ... همین سال پیش
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4090 جدی یعنی اینکه میگن باید معدلتو ترمیم کنی منظورشون اینه باید بازم بری امتحان درسای دوازدهم بدی ؟ ... باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 دقیقا همینه الان تو فقط باید روی یک چیز وقت بزاری اونمخرداد یازدهمته چون تاثیر داره توی کنکور سست ... میخوامبرنامه مدرسمون رو ول کنم و خودمجمع بندی کنم کهاونمهرماه یه کارنامه میدن و آبروی آدممیره ولی بیخیالش میشم ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4090 همین سال پیش سال اولشون بود ؟سال پیش منظورتون ۱۴۰۲ دیگه درسته؟ ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
samaaa78 عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 1172 باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی خب یعنی باید بازم امتحان بدم سال بعد که بعضیا میگن هم یازدهم هم دوازدهم باید ترمیم معدل انجام بدی چجوری دو تاشو باهم امتحان بدیم یعنی هم یازدهم هم دوازدهم تو به ماه هیچ🥀
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4090 خب یعنی باید بازم امتحان بدم سال بعد که بعضیا میگن هم یازدهم هم دوازدهم باید ترمیم معدل انجام بدی چج ... اینو دیگه نمیدونم چون سال دیگه برا اولین باره که میخوان اجراش کنن ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،