بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا نظرم اینکه یه خونه به اسم بزنن مهریه هیچیم نباشه مهم نیست کی مهریشو گرفته اخه(اطراف ما مهریه های بالا با کلی وکیل مکیل بازم نتونستن یکیشون خودشو کشته بود سالی یه سکه تا اخرشم شوهر کرد همونم بخشید)
مامان من خسته نباشه سر عقد ۱۴تا سکه مهریه رو خودش به عهده گرفت الانم زن داداشم بااینکه داره با داداشم زندگی میکنه مهریه اش رو که مامانم باید بده گذاشته اجرا
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
پس شرایط ضمن عقد چقدر سفت و سخته مامانت چرا اینکارو کرد؟ الان واقعا داره میده ؟پشیمون نیس؟
اشتباه محض
الانم قسط بندی کردند ما باز اعتراض کردیم کمش کنند
حالا افتاده برای بعد عید جوابش بیاد