2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 37 پست
داداشت هماهنگه ؟

والا نمیدونیم

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

عزیزم تا قبل عقد داداش منه و من تشخیص میدم پسر تو این دوره زمونه باید احمق باشه مهریه بالا ببنده!

داداش شما باید طبق توانش مهر بزاره ن طبق خواست خواهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

داداش شما باید طبق توانش مهر بزاره ن طبق خواست خواهرش

توانش همون کمیه که خانواده برای خودم در نظر دارن. وقتی گفتم مثل خودم یعنی میدونم توانش چقدره. هنوز به شرایط ایده آل ازدواج نرسیدن من برای بعدها گفتم. همون‌طور که بد عروس رو نمیخوام بد داداشم رو هم نمیخوام 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیچاره زن داداش کوچیکه 

عزیزم همچین بیچاره هم نیستا

نصف خونه داداشم به نامشه

سکه ۱۴ تا بود نگفتم که خونه به نامش نیس

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
😁۱۴ تا خخخخخخخخ

😐 نصف خونه به نامشه.سکه ۱۴تا بود

تازه اونم درخواست داداشم بود نه مامانم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
زن ذلیله ؟

زن دوست

کلا یه مدت مشکل زیاد داشتن ماهم سعی کردیم خوب بشن و بهش گفتیم بچسب به زندگیت و زن و بچت 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز