از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
قسط بندی که انجام شده بر اساس چیه ،؟ مامانت چیزی به نامشه یا درامدی داره ؟
حقوق بازنشستگی داره
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
مهریه من اگر زیاد بود عروس کمتر نباید باشه . هم اندازه باشه. چون دختر مردم دختر ما قراره بشه نباید فرقی باشه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
من نه برای خودم مهریه زیاد میزارم بزارن نه برای عروس آینده مهریه من اگر زیاد بود عروس کمتر نبای ...
تفکر شما اشتباه شما برای مهر خودت تصمیم بگیر کاری به مهر کس دیگه نداشته باش مال شما رو همسرت تقبل میکنه مال اون رو همسرش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تفکر شما اشتباه شما برای مهر خودت تصمیم بگیر کاری به مهر کس دیگه نداشته باش مال شما رو همسرت تقبل می ...
عزیزم تا قبل عقد داداش منه و من تشخیص میدم پسر تو این دوره زمونه باید احمق باشه مهریه بالا ببنده!
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.