2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 37 پست
من کلا نظرم اینکه یه خونه به اسم بزنن مهریه هیچیم نباشه مهم نیست کی مهریشو گرفته اخه(اطراف ما مهریه ...

اره منم شنیدم

اما بازم همون لحظه طرف ملک که نداره بهت بده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشتباه محض الانم قسط بندی کردند ما باز اعتراض کردیم کمش کنند حالا افتاده برای بعد عید جوابش بیاد

قسط بندی که انجام شده بر اساس چیه ،؟ مامانت چیزی به نامشه یا درامدی داره ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
داداشت چی میگه؟

اولش گفت منصرفش میکنم

ولی دیگه چیزی نگفت

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

قسط بندی که انجام شده بر اساس چیه ،؟ مامانت چیزی به نامشه یا درامدی داره ؟

حقوق بازنشستگی داره

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

داداشت چیزی نگف ؟

اولش گفت منصرفش میکنم

بعد دیگه چیزی نگفت 

شاید نتونست 

من نه برای خودم مهریه زیاد میزارم بزارن

نه برای عروس آینده

مهریه من اگر زیاد بود عروس کمتر نباید باشه . هم اندازه باشه. چون دختر مردم دختر ما قراره بشه نباید فرقی باشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
با مهریه داداشای دیگم کاری نداش. فقط کوچیکه رو چون خیلی دوسداره.از ۱۴۰ رسوند به ۱۴

بیچاره زن داداش کوچیکه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من نه برای خودم مهریه زیاد میزارم بزارن نه برای عروس آینده مهریه من اگر زیاد بود عروس کمتر نبای ...

تفکر شما اشتباه شما برای مهر خودت تصمیم بگیر کاری به مهر کس دیگه نداشته باش مال شما رو همسرت تقبل میکنه مال اون رو همسرش 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تفکر شما اشتباه شما برای مهر خودت تصمیم بگیر کاری به مهر کس دیگه نداشته باش مال شما رو همسرت تقبل می ...

عزیزم تا قبل عقد داداش منه و من تشخیص میدم پسر تو این دوره زمونه باید احمق باشه مهریه بالا ببنده!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز