2777
2789
عنوان

چرا کسی بم احترام نمیذاره

1022 بازدید | 16 پست

من با همه خوب و مهربونم ، هر کاری از دستم بر میاد برا همه انجام میدم ، چن شب پیش یه دور همی بودیم رستوران بود ، زنداییم اومد رو میز ما با همه سلام علیک کرد بجز من ،موقع خداحافظی گفتم الان پیش منم میاد زد و رفت ، هیچ دلیلی هم نداشت . 

همیشه همینطوره.

یکی از اشناهامون دور همی داشت به مامانم گف زنونه نیس فقط خودت بیا یعنی من نرم ، بعد زنگ زده بود دخترخاله هامو تک تک دعوت کرده بود . 

داییم برا همه دخترخاله هام سوغاتی اورده بود بجز من .

من همیشه احترام همه رو دارم کار به کار کسی ندارم ولی الان واقعا دلم شکسته و ناراحتم ، چرا کسی برام ارزش قائل نیس 

نمیدونم چکار کنم ،چن بار تصمیم گرفتم مثل خودشون برخورد کنم ولی تو ذات من بد بودن نیس واقعااا نمیتونم ، یعنی تا طرفو میبینم همه چی یادم میره 

خیلی ناراحتم خیلییییی 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش رو خودت گفتی چون زیادی مهربونی باهاشون 

اینم دلیل داره چون خودتو دوس نداری 

اول خودت به خودت احترام بزار قول میدم همه چی عوض میشه 

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
واسه اینکه واسه خودت ارزش و احترامی قائل نیستی و تا زمانی که فکر میکنی مثل خودشون بودن نشونه ی ذات ب ...

مثلا من نمیتونم تو یه مجلسی بی دلیل به کسی بی احترامی کنم جواب سلامشو ندم . 

نمیدونم بعضی وقتا فک میکنم چون با ۳۳سال سن هنوز مجردم شاید دلیلشون اینه 

چون تو فامیل ما ازدواج زود یعنی دختره خیلی خوب بوده عالی بوده 

به نظرم فامیل هاتون و کلاااا بریزید دور خیلی شخصیتن...تاپیک تونو خوندم خیلی ناراحت شدم...

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎

بیشعورن شاید؟

الان همه دنبال اونایی هستن ک زبون میریزن

و نکته ی بعدی خودت رو دوست داشته باش

به خودت احترام بذار

عزت نفست رو ببر بالا درست میشه

منم عین توام دارم روی خودم کار میکنم

و اوایل برام مهم بود الان نه برن به درک

منم مثل توام ولی من برای همه زیاد ارزش قایل شدم کادو گرفتم برای تک تک ولی از اونا توقع نداشتم همین باعث شده منو حساب نیارن بگن ول کن بابا اینکه ناراحت نمیشه مهم نیست ولی از پارسال دیگه قشنگ خودمو عوض کردم بعد سالهاااا دقیقا با هر کسی مثل خودش رفتار میکنم 

به نظرم فامیل هاتون و کلاااا بریزید دور خیلی شخصیتن...تاپیک تونو خوندم خیلی ناراحت شدم...

واقعا دور ریختنی هستن ، مشکل اینه که من خانوادمم پشتم نیستن و این خیلی بده 

مثلا من نمیتونم تو یه مجلسی بی دلیل به کسی بی احترامی کنم جواب سلامشو ندم .  نمیدونم بعضی وقتا ...

نه عزیزم دلیلش اینه که تو اعتماد بنفست پایینه .جواب سلام واجبه ‌.ولی اگه کسی بهت سلام نکرد دفعه ی بعد تو هم نادیدش بگیر.اگه گله کرد یا بگو ندیدمت عزیزم یا بگو سلام کردم تو حواست نبود گلم .خوب بودن ربطی به ساده بودن نداره 

2790
2778
2791
2779
2792